denisegrundstrom.blogg.se

JOBBA JOBBA JOBBA!

Kategori: Allmänt

Tjena hejsan! :) 
Jag sitter i bilen med chefen och Lisa och är påväg till en flyttstädning långt bort, jag vet inte riktigt vad det hette.. Imorse vart det lite panik för mig, hade ställt klockan på 06 som vanligt men den ringde inte så jag vaknade av mig själv klockan sju.. inge panik alls! Lisa kom vid kvart över 7 så han klä på mig och slänga i mig en macka innan hon kom. Vi tog en takeaway kaffe på Hakkegård som vanligt innan vi styrde mot Gävle. 
 
I helgen vart det lisa festligheter. I fredags var vi på bio med Gabbe och Erik, snabba cash 2 är verkligen värd att se! sen i lördags var vi in till gävle ett gäng. Vi hamnade på Saints och Allstar :)) berättar lite mer om det nör jag kommer hem. I eftermiddag får jag besök utav mormor och nellie med som har stuckit iväg till Falun för en heldag där, så dom tänkte ta och svänga förbi Obo innan dom ska hem sen. 

HAKKEGÅRD - CHECK!

Kategori: Allmänt

Godmorgon :) idag är jag uppe med tuppen igen, men idag är sista dagen ( om jag inte tar på mig ett helgjobb då martin också jobbar imorgon) idag får alla lön förutom denise då såklart som får sin nästa månad...skulle verkligen behöva lite cash just idag!
 
Lisa plockade upp mig som vanligt och vi tog en morgonkaffe på hakkegård som vanligt, känns som att vi kommer stanna där varje dag framöver ;) lisa var här med mig tidigare men åkte iväg med chefen nyss för att göra ett annat jobb. Slutar egentligen 12 idag men det fanns lite jobb att göra så får in lite mer timmar :) räknade ut att jag har gjort ca 185 timmar hittills på den här månaden.. inte dåligt ;) nu ska jag jobba! puss 

BRILLFISKEN

Kategori: Allmänt

Sitter som en död fisk framför tv:n och kollar på lyxfällan och dricker kallt kaffe! Idag var det faktiskt en rätt så skön dag, har fått en ny kund som jag har på torsdagar - awesome - mer timmar - mer pengar! helt rätt riktning.
Imorgon väntas en ny jobbdag med Lisa :) Hon ska hänga på mig hela dagen och se vad jag gör på hemstädningarna, det ska bli riktigt roligt!  
Igår började jag kolla på Snabba cash som jag inte har sätt än men somnade såklart på engång så ska ta och göra ett nytt försök nu och krypa ner med grabben min. Har varit bland 2 stycken som är sjuk nu, en förkylning och en magsjuka, hua hoppas verkligen jag klarat mig!!!! 
 

KOLLEGOR!

Kategori: Allmänt

iTjenare :) jag jobbar och står i för tillfället. Är på min andra hemstädning för dagen och efter detta har jag en till så slutar runt fem :)
 
Lisa plockade upp mig vid 7 tiden imorse och vi rullade mot Gävle, men eftersom vi var så tidig så stannade vi på hakkegård och köpte oss en varsin kaffe som vi sög på hela resan. Väl framme så visade det sig att en jobbarkompis/chef har fått magsjuka så jag bönar och ber att jag inte har blivit smittad..just för att jag inte har tid att vara sjuk då jag vill jobba så mycket som möjligt och jag hatar verkligen att spy! jag skiter hellre ner mig 10 ggr om dagen!! men jag tror nog att jag klarar mig  *peppar peppar* 
 
Lisa är och gör en flyttstädning nu och jag hoppas hon blir klar ungefär samma tid så jag även kan åka med henne hem :)
Bloggar mer hemma! puss 
fråga mig inte vad som hände med bilderna.. orkar inte. måste jobba. 

SOFFSHOPPING!

Kategori: Allmänt

Har precis tagit med en riktigt lång och härlig dusch, rakat benen och allt som hör där till! 
Nu står Martin och lagar ägg och bacon och jag sitter och kollar på soffan på Magnetens ( affär i Valbo ) hemsida, jag har blivit helt såld för en soffa som jag så jävla gärna vill ha. Har räknat på att det skulle bli ca 650 kr i månaden för både mig och Martin. Lätt värt! 
KOLLA IN

Också ska vi även måla om i vardagsrummet också, kommer bli så fint såå! 

BRUDHÄNG!

Kategori: Allmänt

Godkväll :) 
Har precis kommit hem efter att Ewelina & Ida tog med mig till Lisa för lite kaffe och snack. Idag har det varit en rätt så skön dag. Tog 07.22 tåget som vanligt och hamnade på en flyttstädning i Sandviken med Jossan. Tog inte så lång tid då vi var klara vid 13 tiden, och nu det roligaaaa! Lisa ska börja jobba på samma firma som mig imorgon, så vi kommer samåka nästintill varje dag nu och hon har ju bil också så nu slipper man tåget! - Sköööönt! 
Så imorgon ska jag först hjälpa henne med en flyttstädning, en liten etta. Men blir inte där för länge då jag har en kund klockan 09 i Bomhus. Imorgon kommer det dock bli en lång dag, har tre kunder och två utav dom är iallafall i samma område,. bomhus. Sen en på stan, så det blir en jävla åkande, kommer nog inte vara hemma förns sent på kvällen. Men det är sånt man får ta ibland :) 
Riktigt roligt ska det bli att Lisa börjar jobba med mig. Då kan vi luncha ihop och jobba ihop! fan fan fan fan fan vad roligt! Snäll vän jag som skaffar jobb åt dom ;) kommer lätt få en stjärna i himlen. 
 
 Har precis dragit i mig i det som blev över från matlådan tidigare idag.. som jag fick äta med händerna då jag glömde bestick hemma... inge kladdigt alls! Men mat fick jag i magen iallafall! 
schnygg schliten schey 

HOME SWEET HOME

Kategori: Allmänt

hej på er. försökte blogga imorse men han inte riktigt! tänkte säga att jag sitter på tåget påväg hem..idag har det varit en rätt så tung dag. Två flyttstädningar på en dag - huuuualigen!!
 
Pratade med Martin nyss och han är hemma och sjuk idag, jag hade det på känn då han verkligen inte var pigg igårkväll. 
Han har iallafall gjort i ordning lite mat åt oss nu så ska bli riktigt härligt att komma hem till världens mest underbara pojkvän.
Älskar han så otroligt mycket! min för all framtid ♥

BREAKING NEWS

Kategori: Allmänt

Tjeeeenare. ligger raklång i soffan och dricker varm choklad, martin verkar bara bli värre och värre och jag tröttare och tröttare. Blev inge besök ikväll, så det får bli en annan dag :) jag ska ta och knyta mig nu innan jag börjar "nicka" alldeles för mycket med huvudet! imorgon är det flyttstädning som gäller. 
Godnatt på er!

RUN FORREST, RUN!

Kategori: Allmänt

Go'kväll bloggen. Har jobbat och stått i och nu är jag hemma. Har varit hemma i någon timme men är helt slut i huvudet. Var i Sandviken på ett jobb idag och slutade väldigt tidigt. Martin skulle in på möte som skulle sluta ca 16 som jag fattade det så jag tänkte att jag stannar i Sandviken och väntar på honom så slipper jag åka till Gävle för att sedan ta tåget, då kan det vara värt att vänta ca 1 och ½ timme. Så jag satte mig på resecentrum, snackade i telefonen med Towe i ca 45 minuter och när jag la på visade det sig att Martin hade ringt mig 14 gånger och skickat massa sms, men det hade jag helt missat, så han hade åkt hem och jag satt kvar där. Nästa buss skulle inte gå förens om 40 minuter heller..suck, pust och stön kom det från mig då.. 
men som tur är så jobbade Martins polare fortfarande som bor här i Ockelbo så jag kutade bort till Volvo och fick skjuts därifrån med ett gäng grabbar! :) skööönt! 
 
När jag kom hem låg grabben min nerbäddad med täcket enda upp till öronen och sov för fulla muggar. Min lilla sjukling ♥ han mår verkligen inge bra stackarn. Bara väntar på att jag ska bli smittad nu när jag äntligen har fått ett jobb! 
 
Lite senare ikväll ska jag kanske ut och övningsköra med Lisa och får besök av Towe & Kristoffer efter nio tiden :) trevlans. Alltid kul med lite besök. 
våran fina plast orkidé. 
såhär pigg och snygg är jag när jag kommer hem ifrån jobbet.. 
hua! 

TROLLUNGE

Kategori: Allmänt

Mamma och syster Thilda var på besök förra veckan tror jag, eller veckan innan det kanske och jävlar i min låda så stor hon har blivit, tyckte hon nyss kläcktes jag! men nu är hon snart två år... 
Thilduur♥
"visa tänderna Thilda" 
 
min lilla tjej! hah
 

MÅNDAGS FRUKOST

Kategori: Allmänt

Godmorgon måndag! :) 
 
Är det inte härligt med måndagar? - nej inte om du frågar mig.. eftersom att jag jobbade i lördags också skulle jag gärna vela ha en till dag ledigt. Men som tur är så går ju veckorna så himla fort, man hinner knappt blinka så är det fredag igen. Den här helgen, eller ja igår var riktigt skön. Vi bara slappade framför tv:n och gosade konstant, sånna kvällar behöver man då och då. 
 
Nu är det iallafall snart dags att dra sig iväg till tåget och ringa Jennie i vanlig ordning, vet inte hur många timmar vi har pratat sen jag började jobba måndag - fredag haha. 
Frukost har jag fått i mig iallafall. 
Viktigaste och godaste måltiden på hela dagen!

YOU ARE THE LOVE OF MY LIFE

Kategori: Allmänt

Hej på er! ♥
 
Igår slutade jag inte förens klockan var halv åtta på kvällen så var heeeelt slut, men som tur är så har jag en sån underbar pojkvän som kom och hämtade mig i Gävle också åkte vi hem till Ockelbo och käkade lite mat och umgicks innan han drog iväg på nå race-grejjs och kom hem vid 3 tiden inatt, men inte klagade jag eller jag somnade till lite big bang theory och vaknade till när han kröp ner och gosade. 
 
Imorse vaknade vi faktiskt i halvskaplig tid, nio tiden.. hade tänkt sova längre men hade sån jävla huvudvärk så det gick inte ens att sova  - då är det illa! Huvudvärken sitter fortfarande i så idag har vi inte gjort många knop. Det mest "hektiska" vi har gjort idag är väl att åka fram till Ica och handla två chipspåsar som vi tryckt i oss. Vi har kollat på två filmer här i vardagsrummet i varsin soffa så vi ska väl ta och samla oss och lägga oss i sängen och fortsätta dega. Imorgon står det jobb på schemat som vanligt och fyfan vad härligt det är! Flyttstädning med Amanda gäller imorgon :) trevlans! 
Kameran ligger på laddning, han få över en bild från dagens tråkväder. 

NATTUGGLA

Kategori: Allmänt

WHAT THE FUCK!?

Kategori: Allmänt

På kvällarna när Martin jobbar och inte kommer hem förens dagen därpå så har jag väldigt svårt att sova. Och just igår var det en riktigt hemsk natt. Hela dagen var okej, var på bra humör och allt var bra. Hade besök två gånger och ja hit och dit, men på kvällen efter att jag käkat toast så började jag på riktigt riktigt illa. Ni som hängt med här ett tag vet att jag har riktig fobi för att spy, det är det absolut värsta som finns i livet, så det var verkligen inget alternativ att slänga mig runt toastolen. Iallafall så pratade jag med Martin och sa godnatt bla bla bla.. sen försökte jag sova, och det kändes exakt som att jag var dyngrak! sängen snurra, tv:n på väggen snurra hela JAG snurra. Började "hulka" och var tvungen att kuta till toan men ingenting "kom". Somnade tillslut men vaknade runt 3 halv 4 tiden imorse av att magen bara suger ihop sig.. som när man drar in magen allt man har så att revbenen sticker fram, exakt så vart det utan att jag ens gjorde någonting. Så fick lite halv panik men efter det försvann illamåendet. Så ja.. vad fan kan det vara är ju frågan. Illamåendet brukar oftast komma efter att jag har ätit.. !? 
wierd. Jag äter väl kanske för mycket helt enkelt ;) 

KELLOGG'S CORNFLAKES

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Är vaken sen 45 minuter tillbaka, har pratat med Martin som egentligen skulle vara hemma ungefär nu men blir tvungen att jobba över.. like usual. Så här sitter jag nu och har damo utbrott på datorn som vägrar fungera som an ska och kaffe smakar skit.. fattar inte. Jag vaknade även 05.59 imorse när klockan stod ställd på 08.00, inte riktigt lika trevligt. Vaknade och vad klarvaken, redo att kliva upp liksom..tvingade mig själv att ligga kvar, gick ut och tog en nypa luft och gick tillbaka till sängen där jag somnade på engång och vaknade mindre pigg den här gången... 
 
Har dragit i mig en skål med Kellogg's flingor idag, det får mätta magen tills jag kommer hem för inte gjort någon matlåda den här dagen heller.. igår hade jag ju sån tur att Martin klev upp och gjorde mat åt mig, antar att jag inte har lika tur idag. 
Kaffe i en stor termos får bli dagens kost, och en redbull som ligger och skvalpar i väskan sen gårdagen. 
massa socker på.. amnamnam! 
trött som satan 

TOAST

Kategori: Allmänt

Ewelina kom tillbaka och försökte lura med mig till Mo för att vara social, men det känner jag att jag inte har någon större lust med, eller lust och lust det har jag väl.. men dock ingen ork. Speciellt inte om jag ska jobba imorgon. 
Jag har slagit mig ner, satt på Melissa Horn i högtalarna och satt igång toast järnet. Så nu sitter jag och pular i mig lite varma mackor och dricker juice. 
Laddar inför att slänga mig handlöst i sängen och somna ungefär samma sekund. 

TIME TO READ A BIT

Kategori: Allmänt

Tjena hejsan. 
Kom hem för någon timme sedan och har hunnit dricka kaffe med Jocke och Ewe som även skjutsade hem mig då dom hade vägarna förbi Ockelbo. 
Martin jobbar så lägenheten är tom på liv. 
 
Jag tänkte ta och läsa lite ur körkortsboken och lägga mig raklång i soffan. Imorgon står det mer jobb på schemat, jag är så sjukt trött så idag blir jag inte vaken länge. Lisa skulle komma förbi senare också :) 
 Vädret är fint kväll så kanske om jag finner orken ska jag nog ta mig en lite prommis, var allt för längesen nu och fläsket växer... 
 
 

VÄRLDENS BÄSTA!

Kategori: Allmänt

Nehe det vart inge tåg för mig. Martin klev upp för ca 5 minuter sedan när jag var redo att gå och frågade om jag hade matlåda. Vilket jag inte hade för jag orkar inte göra mig en.. så nu står han och gör en sallad åt mig och skjutsar in mig till Gävle istället ♥ Min fina, fina underbara kille! Och han jobbar även kväll idag så han borde sova vid det här laget. 
 
 
 
 
 

CARINA STÄD

Kategori: Allmänt

Godmorgon, klockan är 06,35 för tillfället och jag sitter och funderar på vad jag ska ha i matlåda. Jag ska gå runt fem över.. så är lite stressad... 
Igår vart det en lång dag, mycket stress och flängande omkring. Men tillslut så fick jag sluta och kom hem med 19.10 tåget, ingen lång dag eller. När jag kom hem så hoppade jag och Martin in i duschen och sen direkt till sängen på engång där jag låg och kollade på en nytt program på discovery medans Martin somnade (as usual) 
Förövrigt så ligger han kvar och sover då han jobbar kväll idag, dvs han börjar runt 4-5 tror jag och slutar imorgonbitti - mindre roligt då man får sova själv..men det är väl sånt man får ta helt enkelt. 
Idag står en hemstädning mellan 08-10 på schemat sen har jag en flyttstädning på det tills jag är färdig..då får jag sluta. Så idag blir det nog lite ligga i så man får ta helg :)
 
Nej nu måste jag skynda mig så jag hinner få någonting ätbart med mig i matlåda!

CRACK

Kategori: Allmänt

Hej hopp! Idag är jag uppe med tuppen fast jag egentligen inte behöver, vad skönt det hade varit om jag hade kunnat skriva att jag var ledig.. men det är jag inte.. börjar bara lite senare, men klev upp med Martin endå. Han jobbar idag efter lite ledighet. Jag är mindre taggad på att jag måste ta mig överallt själv idag.. ska nu först vara i Sätra på en städning 10-12 bara det att jag HITTAR INTE! jag vet att jag ska ta 2:ans buss dit men vart fan ska jag hoppa av!? that's the big question. Jag får helt enkelt ta att fråga busschaufförn och sätta mig längst fram. 
 
Igår var vi och handlade iallafall så nu är kylen full med mat och vi kan bli mätt och belåtna om dagarna. Skulle göra matlåda igår men det blev det inte så mycket utav.. skulle även göra lite nu imorse men inser nu att jag verkligen inte hinner, så det får vara helt enkelt. Har en redbull i kylen som får mätta mig idag. Jobbigt läge. 
 
Hur som haver så har jag tre kunder idag om kommer komma hem rätt så sent då sista kunden håller på till 17 och sen ska man matcha något tåg på det.. ojojoj. Hoppas jag har kort dag imorgon. Fast ju längre dagar jag har ju mer cash rullar det ju in - såklart.. förstår kanske ni också, men har man orken? - time will tell. 
syns det att man är nå trött eller? 
btw.. har ju skaffat mig en ny telefon efter tre dagar hände detta.................... 
någonting som jag är mindre nöjd över 
 
 
 
 
 

ONSDAG - SNART HELG!

Kategori: Allmänt

Godmorgon :) 
Idag är jag faktiskt rätt så pigg, inte så konstigt egentligen då jag drog med mig M runt halv tio och gick och la mig. Men som sagt, behöver all sömn jag kan få! Idag är han ledig igen och sover så gött i sängen fortfarande. Jag har precis blivit klar med dagens matlåda. Ägg fick följa med och göra mig mätt idag. Men insåg lika snabbt att det inte vart så mycket, men det mättar ju iallafall. När man jobbar från 8 - 16/17 på dagarna och inte äter då är kroppen helt slut.. det går inte ens att förklara hur jävla trött jag är då. Och det är inte alltid vi hinner med lunch, så det är viktigt att äta när man kan, så att säga. Som idag då har jag flyttstädning skulle jag kunna tro, det är ju såhär att måndag, tisdag och onsdagar då vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vet bara tid och plats, som varje morgon då kommer jag in till stationen 7.45 och chefen står där så glatt och plockar upp mig. Riktigt härligt! :) Men det jag skulle komma till... jo idag är det nog flyttstädning så då får vi passa på att äta :) 
 
Jag vet inte riktigt hur man gör för att blogga från telefonen med bilder. Annars hur man loggar in på sidan och grejjs det vet jag men jag vill blogga med bilder. Får se om jag lyckas få fram hur man gör, då blir det ju lite mer update!
- trött och gårdagens smink! 
faaaaancy

CANDLE LIGHT

Kategori: Allmänt

Go'kväll! 
Vi är nyligen hemkommen från Jäderfors där vi blev bjuden på lite kaffe, god mat och kökshäng! Jag har redan lagt mig i sängen och glor litt på tv och Martin sitter vid sin dator ute i vardagsrummet och spelar nå casino spel.. fattar ingenting. Hela sovrummet är tänt i ljus och det är riktigt skönt och avslappnande. Ska kanske göra mig en kopp te om jag orkar också..
 
Imorgon är det jobb som vanligt så 7.45 står chefen och väntar på mig när jag kliver av tåget. 
 
 
 

MOT JÄDERFORS

Kategori: Allmänt

Hejsvejs! nyligen hem kommen från jobbet. Har hunnit kasta i mig käk som Martin hade fixat ihop innan jag landade och hunnit med en dusch också. Pratade med pappa i telefonen nyss och vi blev dit bjuden på en kopp kaffe. Så dit ska vi och spendera någon timma. 
 
Idag har min dag bestått utav att bara tvätta massa fönster. Jag skulle egentligen iväg på en flyttstädning men dom han inte klart så det fick bli lite fönsterputs istället, så nu har jag hyggligt ont i högerarmen efter allt gnuggande. 
Jag ska ta och spackla på mig lite och sen drar vi.. vid fem tiden skulle vi vara där :) 

HUALIGEN SÅ KALLT!

Kategori: Allmänt

Godmorgon :) 
Vad längesen jag skrev! jag tror alltid att jag har skit bråttom på mornarna, men det har jag faktiskt inte. Har insett att jag alldeles för tidigt till tåget så jag får stå det är 20 minuter.. rätt i onödigt. Så då hinner jag jag blogga :) 
 
Förra veckan gick skit bra iallafall, jobb hela veckan och förhoppningsvis ser det lika dant ut den här veckan. Jag har även sagt att jag kan tänka mig att jobba på helger, då kommer det rulla in fina pengar. Men det som är lite irriterande är att jag inte för min lön förens om 6 veckor och jag har ca 70 kr kvar på kortet. En sak är bra iallafall, jag har ett cigg paket nu och när det är slut då ska även jag sluta, så detta kommer bli det absolut sista jag röker i mitt liv. Jag har aldrig försökt sluta så har ingen aning om hur det kommer gå - men med lite jävlar enama så ska det nog gå. 
 
Martin är ledig idag så han ligger och snarkar för fullt och jag är strax redo att gå till tåget. Jag ska väl ringa Jennie när jag går som i vanlig ordning. Vi pratar med varandra varje morgon, i flera timmar om dagen. Jobbar jag själv snackar vi konstant från början till slut på dagen haha. Trevligt sådär.
Har släng i mig två hårdbrömackor nu och det blir nog det enda jag äter idag då jag inte har gjort i ordning någon matlåda. Igår bestod min mat av samma sak. En hårdbrömacka på morgonen och en redbull när jag kom in till stan. 
Det är inte många grader ute nu så då är frågan
- får man ta fram vinterjackan snart? 

2012-08-11

Kategori: Allmänt

Hej på er! :) 
Nu är jag halvt tillbaka igen. Försöker igår koppla upp datorn till telefonens internet men det gick så jävla segt.. så jag hoppade det och somnade istället. Men nu är jag pigg och vaken, och sitter och kollar på scarface med Martin. Han kom hem runt åtta tiden imorse och då låg jag redan vaken.. jag vaknade såklart hur tidigt som helst bara för att jag är ledig och behöver all sömn jag kan få. Men men.,. vi somnade om och sov till halv elva iallafall. 
 
Funderar på om jag ska berätta lite kort vad som har hänt i veckan men det är riktigt onödigt då jag har gjort nästintill samma sak varje dag. Klivit upp 05.45 - dricker kaffe/äter frukost - 07.00 går jag till tåget - 07.45 är jag i Gävle - 08.00 börjar jag jobba. Ja det är ungefär så mina veckort ser ut nu framöver. Olika tider jag slutar så det är skönt. Men varje fredag slutar jag 12.00 - RIKTIGT UNDERBART!
 
Nu sitter vi och käkar vitlöksbröd och jag dricker te. Ska snart ta oss hem till svärmor/far och gå ut med hundarna innan Martin börjar jobba igen.. riktigt tråkigt! 

"RUN FORREST,RUN!"

Kategori: Allmänt

Hej darlings! Eller godmorgon kanske man säger..klockan är ju 06.47 just nu. Jag måste bara säga att jag är så jävla slut på kvällarna när jag kommer hem.. igår flyttstädade jag en lägenhet från 08.00 till 15.00 det tar på krafterna kan jag säga. Sen fick jag inte mer energi för att tåget vart inställt och jag lära ta en fullpackad buss mitt i ovädret. Men jag kom hem tillslut :) då vart det duschen och glo film med grabben min. Nu sitter jag och suger på mitt Morgonkaffe och ska snart bege mig mot tåget. Idag står två hemstädningar i Bomhus på schemat så ska hälsa på nellie med familj i samma veva. Jennie jobbar också som städare så varje morgon snackar vi i telefonen tills batteriet nästan slut..riktigt trevligt faktiskt :) finns det någon morgonpigg där ute är det bara slänga hit numret så ringer vi upp ;) Nej nu ska jag svepa sista skvätten och sedan pussa Martin som fövrigt ligger och snarkar i sovrummet. Hä en bra dag :)slutar tidigare idag (15) så är nog inte lika trött när jag kommer hem. Pussar till er.

SAMSUNG

Kategori: Allmänt

Godmorgon läsare :) vart fan inte så mycket blommande igår heller..jag är ju så gott som död när jag kommer hem på kvällarna. Igår jobbade jag 9 timmar iallafall och det kändes riktigt bra..börjar med att jobba så länge 2 dagar i rad, chefen tycker vi borde vara slut men vi brudar ligger i vi! Nu sitter jag vid köksbordet helt själv och dricker morgonkaffe. Martin jobbar dygn men kliver snart av och kommer hem, men då är jag på jobbet så hur som haver så får vi inte ses än iallafall. Jag ska ta och spackla på mig lite och fila nötterna sen knalla iväg till tåget! Bråttom bråttom. Justja...självaste rubriken har ju en anledning. Skaffade mig en ny telefon igår :) Samsung galaxy 3! - riktigt schysst. As nöjd tjej..hoppas jag jobbar själv idag så jag kan lyssna på musik haha. Skämtosido! Pussssssssssss

LITE BILDER FRÅN ARKIVET

Kategori: Allmänt

Hej på er! Förlåt för mitt försvinnande men det har varit lite mycket dom här senaste dagarna. 
Jag har fått jobb på Carina Städ :) Som det nu finns papper på och allting, suuuuuper kul! 
 
Just nu sitter jag och äter frukost med Martin innan det är dags att gå till stationen och ta 07.22 tåget in till gävle för lite jobb. Jag hinner inte blogga så mycket mer då martin drar iväg med internet:et (?) 
Ska ta och skaffa mig en ny telefon idag också..vilken får ni se när jag kommer hem ikväll! ;)
 
Random bilder.. 

LITE BILDER FRÅN TIGIGARE

Kategori: Allmänt

Hej på er! Förlåt för mitt försvinnande men det har varit lite mycket dom här senaste dagarna. 
Jag har fått jobb på Carina Städ :) Som det nu finns papper på och allting, suuuuuper kul! 
 
Just nu sitter jag och äter frukost med Martin innan det är dags att gå till stationen och ta 07.22 tåget in till gävle för lite jobb. Jag hinner inte blogga så mycket mer då martin drar iväg med internet:et (?) 
Ska ta och skaffa mig en ny telefon idag också..vilken får ni se när jag kommer hem ikväll! ;)
 
Random bilder.. 

TIME FOR WORK

Kategori: Allmänt

godmorgon :) sitter och äter en tunnbrödsrulle och sveper lite kaffe. Ska strax knata iväg till jobbet. Jag och Martin sov inne i Gävle inatt sådetektiv skulle bli närmare för mig. Ska vara på Brynäs och putsa fönster idag sen slutar jag :) nej nu måste jag skynda mig! Vi hörs mer när jag slutar.