denisegrundstrom.blogg.se

BILDER MITT I TEXTEN..

Kategori: Allmänt

Shooo bre! -närå..tjenare :) 
jag sitter på bussen påväg till stan för att möta upp
Lisa och luncha innan nästa städning :) 
 
Igår drog vi igång med målningen och det ska bara målas en gång till sen ska fondväggen upp sen är vi färdig! guuud vad skönt, just nu bor vi i världens kaos! uusch jag får panik

RENOVERING

Kategori: Allmänt

Ja men hallådär
igår var jag så trött och hade fullt upp så orkade inte blogga! jag hamnade på en flyttstädnin
g med lisa i sätra som gick bra som vanligt. När jag slutad
e kom Martin in till Gävle och vi åkte och kollade tapeter på engång. Hittade inga vi föll för i på K-rauta så vi knallade in på dollar och där vart jag 600 spänn fattigare! men stödskåpet är uppdaterat och snyggt så nu kan jag köra på igen :) 
Efter det åkte vi mot Sandviken där vi hittade tapeter på rusta så nu är vi i full rulle med renoveringen av vardagsrummet hemma! Vi ska måla tre vita väggar och ha en fondvägg, vitfärg tänkte vi köpa i Ockelbo men såklart stängde dom en timme tidigare igår bara för att just jag skulle handla, så M skulle införskaffa lite färg idag när han är ledig. Det kommer bli så sjukt snyggt! Med nya soffan och allt som kommer förhoppningsvis nästa vecka! :) 
 
Nu ska jag torka lite golv sen gå och dricka kaffe med nellie och jennika innan nästa städning :) 
bilderna blir sne..men det är ni väl van vid nu! 

SANDVIKEN/HÖGBO

Kategori: Allmänt

Godmorgon måndag! :)
Sitter i bilen med Lisa och är påväg till Sandviken där vi ska flyttstäda i Högbo idag. Chefen sa åt oss att komma till Gävle till klockan åtta och sen kom han på att vi skulle vara i Sandviken så vi hade kunnat åka direkt från Ockelbo till Sandviken... men men, nu är vi påväg! 

JUST SOME OLD PICS

Kategori: Allmänt

FESTLIGHETER

Kategori: Allmänt

Godkväller! :) 
ja igår vart det lite festligheter. Towe kom över hit och vi satte igång på engång. Efter ett tag vart vi så sjukt festsugen (som inte var planerat feån början) så vi satte igång och försökte ta reda på vad folket i byn gjorde, den tappre krigaren Pontus var den som nappade på våran förfrågan så han kom över hit och hinkade med oss! efter ett tag gick vi över till grannen som hade fest där vi blev kvar tills jag kastade in handduken efter en låda tre apor. 
 

Vaknade av att Martin pussade på mig i morse! sen var det dags att kliva upp och åka hem till M's mormor och äta lunch. Köttfärsbffar, potatis och brunsås! så jääävla gott. Det var längesen man åt riktig mat och potatis! 

WHAT HAPPEND?

Kategori: Allmänt

Igår var det fest.
Nu ska jag iväg på lunch till martins mormor 
berättar mer sen. 
puss.
hej.
svejs.
 
 

Kategori: Allmänt

Tufflan myser med kaffekoppen♡

EN DAG MED NELLPAN

Kategori: Allmänt

Godmorgon lördag! idag är jag piggare än vad jag var igår..uscha vilken huvudvärk jag bråttades med hela dagen, men som tur är så har jag kusin som är för mestadels hemma så hon fick bjuda på alvedon och mat och jag vart lite piggare. Vi tog det riktigt lugnt där innan vi åkte hem till min andra kusin (Jennie, Nellies storesyster haha!) och drack en kopp kaffe innan mitt tåg skulle gå, vi snackade massa gamla minnen och det var riktigt kul att träffa J igen också! 
 
Väl på tåget så vela jag bara hem då huvudvärken kom krypandes igen men såklart så ska tåget stanna två gånger och köra jätte sakta halva vägen så det tar en timme att komma från Gävle till Ockelbo! come ooon. Efter att jag varit hemma ett tag så kommer Gabbe med cheesburgare -omnomnom! sen sängläge. det var min fredag det! riktigt trevlig bortsätt från att man troligen börjar bli sjuk :(
 

WIERD DREAM

Kategori: Allmänt

ja..ska jag ta och berätta om mig riktigt äckliga dröm från natten till igår. Det jag minns ör att jag och martin var hemma hos en kompis pappa (?) och umgicks, det var värsta ovädret utanför, åska, blixtra kommer ihåg att det var raketer också sen var det någon helikopter som åkte omkring med en kulspruta uppe i luften..och martin vart träffad så han fick en hjärnskada, han blev inte sig lik. Han kände inte igen mig, inte han familj INGEN! så minns jag att jag stod på balkongen med honom och försökte berätta att vi var tillsammans och vi älskade varandra men han vart bara arg och började skrika och slåss! sen vaknade jag av att martin satt över mig och kollade på mig, då hade jag panikgrinat i sömnen och ruskat på honom och kramats jätte mycket. Martin fick panik då han trodde att jag hade ont någonstans - älskling hah. var inte meningen att skrämma livet ur dig ! :) 
men det var en riktigt äcklig dröm då den kändes jävligt verklig! 
 
åh älskar min fina martin så mycket! you are the best ♥ 

FROSTIG MORGON

Kategori: Allmänt

Godmorgon fredag, äntligen är du här! 
idag klev jag upp en halvtimme efter att klockan ringde..ruskigt skönt men är absolut inge pigg idag och jag blir bara sämre och sämre..huvudet värker fast jag tagit tre värktabletter, fryser som fan fast jag massvis med kläder på mig. Vill inte bli sjuk nu, men känns som det lutar åt det hållet. 
idag var det lika kallt ute när jag gick till tåget. Termometern sto
d på -2 men fan vad fint det är!!
 

FÖRBANNADE ÄCKEL, LÄR DIG ÄTA SOM FOLK!

Kategori: Allmänt

Nu är dagen slut för idag och jag hade hoppats på att få åka hem med 17.11 tåget men det vart såklart inställt eller uppskjutet en timme så sitter på stationen och irriterar mig över något mongo som inte kan äta en jävla risifrutti som en normal människa! usch, sluta smaska för i helvete!!! ryggjäveln tar kol på mig också får sitta med en hållning som om ryggen har gått av på mitten för att över huvudtaget kunna andas nästan det första jag ska göra nästa tisdag är att boka tid för både massage och någon som får knäcka den åt mig. 
svinhungrig är jag också..har inte haft någon tid alls till att äta lunch idag så maken värker. nej usch nu är det mycket klagomål från min sida.. 

DOGGSEN

Kategori: Allmänt

Hej på er. Igår vart det ett litet uppehåll med bloggandet märkte jag..gjorde endå inget speciellt. Jobbade sen hängde jag hos nellie med brudarna inna jag åkte hem och fick besök av skogh och carro sen vsr det läggdags med älsko. 
Nu sitter jag på min första städning och har tagit en liten paus då jag har mjölksyra i armen efter allt gnuggande. 
Tog en morgonkaffe hos nellie nu innan jag gick hit :) mycket trevligt! jag drömde världens äckligaste dröm inatt, martin vaknade och trodde att jag hade ont någonstans för jag grinade hysteriskt!!! berättar mer senate, det är en lång historia. 
 
här är en rolig lite krummelur som jag hittade på igår

FINMIDDAG HOS IDA :)

Kategori: Allmänt

Tjabbatjena!  jag och har slutat och nu är vi hos henne och hon är i fullrulle med att steka hamburgare, till det blir det ketchup, sallad och lite krydda! omnomom.

MOT TIERP

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i bilen med Ida och chefen och har vägarna mot Tierp. Idag ska vi göra en visningsstädning, vet inte alls hur lång tid det tar. Kanske ska träffa Nellie igen när jag slutar :) treevlans! 

TAKE IT EASY

Kategori: Allmänt

Goodmorning bloggen :)
Sitter i vardagsrummet vid vårat nya bord med lite tända ljus och dricker lite morgonkaffe, såklart är vakna med the voice med också! Idag jobbar jag som sagt med Ida hela dagen det blir skiiit bra det. 
Finns det något bättre än att ta det lugnt på morgonen? nej guud vad jag älskar det. Att slippa stress, som förövrigt kan förstöra en dag så himla mycket

VALBO KÖPCENTRUM

Kategori: Allmänt

Godkväll på er! 
Bröddegen ligger på jäsning och vi har lite kvällsbesök, x-factor tog precis slut vi blir väl inte uppe så länge till. 
Idag tog jag och Carro en trips till Ikea, jag kom hem med lite nya handdukar, blommor/krukor, och ett nytt soffbord som jag hittade i fyndhörnan för endast 179 :- Så nu är det mysigt här hemma. 
 
Jag håller som sagt på att bakar lite frallor, ska jäsa ca en halvtimme till sen ska vi kvällsfika lite innan det är sängdags. Imorgon är det hem & flyttstädning med Ida som gäller 08.00. 

CARRO-PLUTT♥

Kategori: Allmänt

Nu har Carro och Skogh kommit förbi och carro skänkte ett par skor till mig, tack så jätte mycket stumpan!♥ 
Vi funderar på att ta en tripp till köpis. Jag och Martin ska köpa nya handtag till köksluckorna. 

LEDIG EN REGNIG MÅNDAG

Kategori: Allmänt

Ja godmorgon! vaknade alldeles nyss av att martin stod och kollade på mig. Jag ska ta och kliva upp nu fast jag är ledig, annars är jag så sjukt trött imorgon. Nu ska jagvduka fram litevfrukost och gosa med grabben min.

NEVER SAY NEVER

Kategori: Allmänt

god kväll fellas! 
towe drog nyligen hem och jag har bäddat ner mig i sängen med misse. Vi hade det super mysigt och roligt..en ra döden upplevelse som resulterade i att jag höll på skit på mig och towe slog av sig kepsen! hahah skrattar ihjäl mig nör jag tänker på det. 
Vi kollade på en as bra film som vi pausade på mitten och slog på X-factor. Chips, godis och cola köpte hon med också som det finns massor kvar utav som jag ska skynda mig å äta upp nu så jag slipper dela med mig med martin som kommer hem från jobbet imorgonbitti. Vi kollade även på Justin Biebers film som förövrigt är aå jääävla bra! gillade faktiskt honom innan han vart känd sen kom man in i någon "hat period" och nu är jag helt såld för honom igen! ååååh ♡
 Nu ska jag sova, fast jag är ledig i morgon - skööönt! 

♥ SÄNGHÄNG MED MINA BÄSTA ♥

Kategori: Allmänt

Godmorgon söndag! :) 
idag är vi rätt så sega kan jag säga..det var en lång dag. Dagen startade hemma hos erik och gabbe, även magnus, sven och agaton kom dit förbatt hjälpa till att bära en bänkskiva på typ över 400 kilo..jag och gabbe stod glatt och kollade på vi :) sedan åkte vi hem vid fem tiden för halv sju kom m's bror och hämtade oss då vi skulle in med hela martins familj till folketshus i Sandviken. Vi hade nämligen blivit bjudna på en liten föreställning med Sandvikens symfoniorkester som spelade lite allt möjligt, en jätte duktig kille var det som sjöng. jag har en video som jag hade tänkt lägga upp nör jag startar datorn. 
 
Ja efter det var färdigt åkte vi hem mot Ockelbo, men jag han inte mer än att ta av mig mina killerheels och pissa innan vi skulle röranoss vidare. Det var 20 års fest i Mo så vi drog oss dit. Men vi åkte hem rätt så tidigt endå! så nu ligger jag hör med en snarkande karl på min högra sida och en sprattlande katt på min vänstra! gooood ♥ 
älskar er! 

ALLDELES FÖR TIDIGT...

Kategori: Allmänt

Godmorgon :) sitter och äter frukost med martin och tufflan. Vaknadd klockan åtta på en ledig dag..kul! vi låg och kollade på bamse på barnkanalen innan vi satte på lite kaffe - riktiga grown ups! till kaffet slog vi på nya avsnittet av sons! så jääävla bra, tror jag dör. 
 
Ikväll har vi blivit bortbjudna på en liten vad ska man säga -konsert?av svärföräldrarna. Ska bli riktigt kul faktiskt. så jag sitter och luskar på vad jag ska ha på mig ikväll..alltid lika svårt! 

IRRITERANDE INLÄGG

Kategori: Allmänt

Hej på er! nu är jag hemma, eller har väl varit hemma i ca en timme! vi brudar åkte hem till emilia och körde en rond monopol, och vem kamma hem vinsten om inte jag då? jooolå satte. Lite halv grym sådär jag. Tog tio över sju tåget hem och ingen är hemma..nej för martin var tvungen att jobba ikväll IGEN pga sjukdom på jobbet..så jävla tråkigt. skulle nästan kunna börja grina! får inte träffa han förns imorgon eftermiddag/kväll. Jaa jag är kär och kan inte vara utan min karl såhär länge..någonting man måste vänja sig vid antar jag -.- 
 
Hur som haver sitter jag här äcklig å jävlig, trött, irriterad och kollar lyxfällan och äter mig mätt på kakor då det är typ det enda som finns här hemma. Luktar även förjävla illa då jag tror det var en vecka sen jag duscha...(skämtosido...eller!?) så ska kasta mig i duschen och gå och lägga mig och invänta helgen som jag glatt hälsar välkommen imorgon! 
Nu vill jag att Martin kommer heeeeeem!!!!!!! 
this is driving me crazy

IN B-HOUSE

Kategori: Allmänt

Tjabba! idag klagar jag inte över dagen, har varit på toppen humör hela dagen också nu när jag skulle till min sista städning så var dom inte hemma så sitter här längst vägen och väntar på ida som ska plocka upp mig och får betalt! -helt okej :) 
 
Tänkte ta första bäst tåg hem så det slipper bli så sent! han träffa på M en snabbis när jag stog och väntade på tåget imorse, då kom han förbi en sväng när han var påväg hem. så ska hem och kramas lite :)) 

OKLAHOMACITY

Kategori: Allmänt

Go'kväll peeps!
har bara legat framför tv:n sen jag kom hem, käkade nyss lite kvällsmat - makaroner med ketchup och allroundkrydda omnom! 
snackade lite med towe i telefonen tidigare..det är väl höjdpunkten för den här kvällen. Ska ringa och säga godnatt till Martin också innan jag slocknar :) 


Myste till det framför bonde söker fru också då det är en gubbe med från självaste ockelbo!!! måste följas. Nu ligger jag i sängen och kollar på roomservice och ska strax sova! 
 

C2 HÄNG MED BRUDARNA

Kategori: Allmänt

Chacha bloggen! ironi..
nu sitter jag i bilen påväg hem som i vanlig ordning. slutade vid två tiden och då samlades vi brudar på c2 som vi alltid gjorde under skoltiden! lovely, har saknat att ha hela gänget samlat ♥ 
 
Nu ska jag hem och fundera ut vad jag ska göra resten av dagen..sätta mä å rita kanske? ja vi får väl se vad som dyker upp. Grabben min har åkt till jobbet jobbet nu också, men innan hade han varit så duktig å plocka in disken i maskin, dammsugit och donat litt. Han gör det enkelt för mig å hjälper till, älskde plutt! han vet att jag städar hela dagarna så du underlättar det verkligen när han gör en insatts som det här. Även om jag älskar att städa och låter hellre honom slappa och sköta matlagningen istället (då jag är riktigt dålig på att göra mat..) så kan det bli lite för mycket ibland bara. Tur jag har en sån underbar sambo ♥ 

VAKNA MED THE VOICE

Kategori: Allmänt

Godmorgon bloggen :)
idag är jag rätt så seg då jag var vaken rätt så länge igår. Erik kom hit och drack någon bärs med Martin (jag drack såklart inte) och kollade på film, sen låg jag och M kramades långt in på natten innan jag somnade. 
Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice och väntar på Lisa som strax kommer och hämtar mig. Idag är det två hemstädningar på schemat sen slutar jag så slutar runt två tiden. 
M jobbar kväll ikväll så tror inte jag hinner se han många minuter innan han drar iväg och kommer hem imorgonbitti. 

IT'S GONNA BE AWESOME!

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena. 
Kom hem, slängde i mig lite krubb och strax därpå kom Martin hem. Jag kastade mig sedan i duschen för vi skulle åka och kolla på Erik och Gabbes nya kök, men Gabbe hade dragit iväg till jobbet så då vart det inte så roligt så M fick skjutsa hem mig och nu har jag snacka med Nellpan i telefonen i ca en timme! vardagsrummet kommer bli så sjukt snyggt när vi är färdig med allting, längtar till löning nu så vi kan åka och köpa tapeter och börja dona :) 
 
M är kvar hos Erik och jag sitter här och proppar munnen full i ballerinakakor. Snart är det dags för X-factor! så ska ta och hoppa i mjukisarna, tända lägenheten full i ljus och ivänta karln min så vi kan gosa lite. 
Imorgon är det två hemstädningar som står på schemat för mig sen slutar jag. SWEEEET! 

E4:AN

Kategori: Allmänt

Idag blev det en kort dag. Ida hamnade på en annan städning medans jag och lisa hamnade i sätra. Nu sitter vi redan i bilen påväg hem, idag var vi verkligen snabba! 
nu ska jag hem och äta lite korvstroganoff sen gårdagen och sedan ta en sväng om med snabeldraken! :) 
 

MOT GÄVLE

Kategori: Allmänt

Godmorgon Tisdag! :)
Nu sitter jag i bilen med lisa och är påväg till jobbet, vi är alldeles strax i gävle. Idag är det en flyttstädning som står på schemat. Ida skulle också vara på kontoret 7.45 så förhoppningsvis så ska vi alla tre jobba med varandra :) 

MYSPYS MED LISU

Kategori: Allmänt

Grabben min har åkt till jobbet och jag hamnade hemma hos Lisa. Towe försvann på nå äventyr i järboskogarna :) 
Nu ska vi ladda upp inför x-factor med chips och ostkrokar! 

THEY ARE FINALLY HERE

Kategori: Allmänt

JIIIHOO! tog mig en stödvila medans Martin gjorde mat och precis när jag klev upp så plinga det på dörren, och där stod den trevliga brevbäraren med mitt paket! jippi jaj jaj jippi jippi yey! 

Den stickade tröjan satt super snyggt och byxorna ännu snyggare! helt otroligt att jag kommer i ett par 28:or! på alla andra jeans har jag 30.. hylligt skillnad. 
ni får bätte bild på kläderna sen när towe kommer, då får hon hjälpa mig att agera fotograf! ;)

ALMOST A WALK-IN CLOSET

Kategori: Allmänt

Nu är garderoben fixad, Towe har varit här på en kaffe och Martin har kommit hem. Vi har även burit ner lite stuff i källaren och jag har tagit en sväng med dammsugaren. Vet inte riktigt vad som står på schemat idag men vi får se vad som händer. Jag sitter iallafall som ett fån i köksfönstret och väntar på att brevbäraren ska komma så jag kan hämta ut mitt paket!!!! :D det MÅSTE fan komma idag! 

MESSY

Kategori: Allmänt

Som jag sa innan så är lägenheten väldigt stökig just nu.. uscha så ska ta tag i städningen innan towis kommer! :)

MÅNDAG - LEDIGHET!

Kategori: Allmänt

Martin har dragit iväg på möte och jag håller på tar mig ann garderoben och inväntar Towe som ska komma på en kopp kaffe innan hon åker in till Gävle och blir snygg i håret! 
Jag har fått skrubben för mig själv som jag har gjort om till garderob. Det ska sättas upp lite hyllor och sånt till byxor och skor :) kommer nog bli riktigt bra när det blir färdigt. 
Nu var det ca en vecka sedan vi beställde soffan så snart är den här! fast jag måste hinna tapetsera innan, så jag har inte jätte bråttom med att få hem den faktiskt! 
 
Idag BORDE mina kläder som jag beställde för över en vecka sedan från Nelly.com komma! fick sms i fredags om att dom var på g, så med lite tur så är dom här idag :) det hade varit awesome. Nu ska jag ta hand om disken och fixa i garderoben innan det kommer besök. 
bilder sen i lördags

PROJECT X TEMA

Kategori: Allmänt

Hej å hå och luden tå! här var det dött..i förrgår var det fest och det ångrade man ju igår! mådde rent utsagt skit igår morse! uscha, men jävlar vad roligt det var. Hemmafest hos Åkessons med massa folk, riktigt roligt. Var där en sväng igår kväll och hjälpte till å
städade upp sen dagen innan..fyfan! blod lite här och där och köksbordet stod inte där det borde haha. Iallafall så gjorde vi inte många knop igår. käkade på atalanta med lüdicke och gabbe och sen tog jag en kvällscigg med towe :) 
 
Idag är jag ledig men är endå vaken innan sju..råkade väcka martin också så nu ligger vi å kollar på vakna med the voice och laddar innan dagen drar igång :) 

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING ♥

Kategori: Allmänt

Godmorgon fredag :)! 
ååh herregud vad skönt med fredag, som jag har längtat. Igår kom jag hem med 17.11 tåget, micrade en matlåda sen dagen innan och han knappt slå mig ner innan carro och christoffer klev innanför dörren. grabbarna ockupperade tv:n och sofforna så vi tog bilen och åkte fram å handlade lite bl.a slingfärg till carro.Så det sysselsatte vi oss med resten av kvällen. 
21 låg jag och martin i sängen och somnade inte långt efter..så himla skönt! 
 
Idag fyller min fina kille år! hela 23 år, gammal som gatan! :) blir nog lite kaffe och fika ikväll när man kommer hem från jobbet! 
Jag älskar dig så himla mycket, du är min nu och förevigt! ♥ 

HUALIGEN

Kategori: Allmänt

Godmorgon torsdag! :) 
uuscha vilken jobbig dag det här är, varannan torsdag är rent utsagt hemsk bara för att jag har tre städningar på tre olika ställen så jag måste ta mig med buss överallt! jobbar iallafall 8-17 sen får jag åka hem och ta det lugnt. Igår roade jag mig med att diska värsta monster disken. Hela diskbänken + diskmaskin + diskstället vart fullt..men nu är det rent :) 
 
Justnu sitter jag på stationen i Gävle och väntar på mig buss som ska ta mig till min första städning..hua! it's gonna be a long day. Träffade på Towe över en cigarett här på morgonkvisten också..blir nog att vi tar en kvällscigg efter att hon slutat jobba också! :) nu ska jag runa.. pusspuss 

DET GYLLENE GULDET

Kategori: Allmänt

Tvätten är tvättad, nu är det bara torkning kvar. Martin är hemma men tog en stödvila. Jag har precis ätit frukost, tanken slog mig innan att jag inte åt någonting igår. En kexchoklad och två bullar innan jag la mig.. hum måste börja äta riktigt! 
Micrade baguetter och oboy fick det bli till frulle. Finns det nå godare än smällt ost? - skulle kunna dö för det. 
 

FIN VÄDER I OCKELBO

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) jajjemen klockan är 07.45 och jag är vaken. Martin kommer alldeles strax hem och jag är i fullrulle med att tvätta. Dom två första maskinerna är igång nu och det är kanske max tre maskiner till, så det kommer ju gå fort :) 
 
Måste säga att även fast jag kliver upp den här tiden varje dag, (eller sex kliver jag upp, nu fick jag faktiskt sovmorgon till fem i sju) så klagar jag inte för att jag inte fick sova ut nu.. det är inte sov som jag längtar efter mest med att vara ledig utan det är att man har en hel dag på sig att göra vad man känner för te.x. Sova det kan man göra i graven säger jag, så länge man har dagarna att utforska så! :) hah. 
 
Jag har skaffat mig en riktig mördarfinne också som ni kanske kan se! precis i piercing hålet också haha. 
 
 

CAROLINE

Kategori: Allmänt

Hej på er. Nu är jag hemma, eller det har jag varit sen fem tiden men jag har nämligen haft min barndomsvän Carro på besök över en kopp te och lite snack. Hon är tillsammans med en kille som bor här ute i Ockelbo så hon är här väldigt ofta, vilket är bra för mig så jag får någon att umgås med ibland :) Som ikväll tillexempelt. 
Idag sprang jag över till Janina på lunchen. Det var inte igår man träffa den damen, plus att hon har fyllt år också så var över och gratta na lite och som present fick hon bjuppa på käffe. 
 
Idag fick jag sluta tidigt, vid tre tiden. Hade egentligen en städning mellan 15-17 men den blev inställd. Inte klagar jag int! sen fick jag meddelande från chefen att jag var ledig imorgon - awesoooome! första lediga dagen sen jag började. Dom sa i början när jag fick jobbet att det skulle möjligen bli mycket lediga dagar men icke då! jag har jobbat på hela månaden men det är jag bara glad för :) men imorgon ska det faktiskt bli skönt att vara ledig. Martin är också hemma imorgon så då vart det genast mycket bättre.
Jag och Ida åkte hem till Emilia efter jobbet och snodde lite kaffe där också och kollade ett avsnitt av SoA! bästa serien, snart kommer nästa säsong ut! FINALLY!
 
 

THE SUN IS SHINING!

Kategori: Allmänt

Tågresan gick hyffsat bra! är lite töntig när det är mycket folk runt mig och när jag vet att jag inte kan ta mig därifrån när jag vill..det är nog något av en klaustrofobi liknande känsla. Jaja hur som haver så är jag i fullrulle med städningen men har tagit en liten paus. Jag packa på mig massa kläder idag bara för att det är fin väder. 

I WANNA STAY HOME WITH MY MAN

Kategori: Allmänt

Godmorgon :) 
Idag är det måndag igen och tillbaka till verkligheten är det som gäller. Hade mer än gärna varit ledig idag då jag har ont i varenda liten muskel på hela kroppen! Känns allvarligt som att ryggen ska gå av vilken sekund som helst. Idag har jag tre hemstädningar och kommer inte sluta förens klockan 17..och tåget hem går runt 19 tror jag - that sucks! 
 
Nej nu ska jag kasta i mig två alvedon sen bege mig mot tåget, var över en vecka sen jag åkte tåg, jag har ju åkt bil med lisa varje dag, vilken även är mycket skönare.. men men! what to do. Hörs ikväll :) 
dagens frullebulle

I GOT SOME WORK TO DO

Kategori: Allmänt

Även fast det är helg så vart det inte så mycket update endå.. kanske för att jag inte har så mycket speciellt att skriva om!? - who knows. 
Idag fick jag iallafall besök av mormor på kvällskvisten, hon hade med sig lite fikabröd och som tack för det så fick hon slänga i hårfärg åt mig..snäll sådär ja. Köpte mig en mörkblond färg som nu är i och det vart tio gånger bättre än hur det såg ut innan iallafall! nu ska jag slinga håret tills det är ljust. Känns som att det blir ett bättre resultat då..  
 
Erik kom hit nu på kvällen och kollade lite film, snövit någonting..riktigt bra film faktiskt :) Han drog precis och nu ska vi tacka för idag och slänga oss i sängs. Imorgon inväntas en jobb dag 8 - 5. Mindre roligt! 
 

OH SWEET JESUS

Kategori: Allmänt

Klockan är halv nio och en söndag och jag har varit vaken sen halv sju när martin klev upp för att åka till jobbet. Jag kan verkligen inte somna om när sängen är tom! jobbigt. 
 
Igår slängde vi i en blondering och det vart ju som det vart.. fyfan. Idag kommer Towe som tur är och hjälper mig slänga i en till, hoppas det blir lite bättre iallafall..jag ska ju trots allt jobba imorgon! panik. Bild får ni lite senare under dagen när jag slängt in dom ifrån telefonen. 
 
Igår vart det lite internet shopping iallafall! när man får lön då får man unna sig lite!
 

BLONDIE

Kategori: Allmänt

Ja här sitter jag, på en stol i hallen och får blond hårfärg i skallen av Lisa. Helt otroligt.. att jag alltid ska göra saker jag inte borde! att man aldrig lär sig. Har iallafall haft pappa och hans fru på fika samtidigt som svärmor och svärfar kom förbi så det var riktigt trevligt! 

"TUFFLAN"

Kategori: Allmänt

 Hej lördag! :)
Gud så härlig med helg, det är helt otroligt vad jag har längtat! 
Hela veckan har varit kaos känns det som, har varit trött och sliten hela veckan. Igår jobbade jag kortaste dagen, då vart det 7 timmar. Annars har det inte varit under 10 timmar per dag. Men det är ju en fin slutspurt innan dom slutar räkna lönen för september. 
 
Tänkte spoila igenom lite vad som har hänt medans jag haft en paus bland bloggandet. 
- Vi har skaffat katt! :D jajjemen, en liten katt tjej! Vi vet inte riktigt vad hon ska heta, Martin vela att hon skulle heta "Foggy" men vad är det för kattnamn? Jag sa "Fizzy" som vi även döpte na till men jag säger hela tiden " Tufflan" till na så ja det får nog bli så.. haha. 
 
Igår vart det lite bullbak för min del då vi väntar besök idag. Pappa och hans fru skulle komma förbi en sväng och dricka en kopp kaffe och Martin mamma i en annan sväng och kolla på kissungen - trevligt! Så nu har vi lite gofika att bjussa på. Hela lägenheten är även städad så nu har jag det ur vägen och kan bara slappa resen av dagen.. skööönt!