denisegrundstrom.blogg.se

MYSPYS

Kategori: Allmänt

Oj idag har det varit en lång dag. Gick as bra på jobbet! Tog och flyttstädade ett radhus på 118 kvm på ca 2 ½ timma, så det var vi riktigt nöjd med. Imorgon börjar jag 08.40 och ska iväg på två hemstädningar inne i Gävle, ska bli spännande att prova på det. 
 
När jag hade slutat vid tolv tiden så fick jag skjuts till station så hoppa jag på tåget direkt hem till Ockelbo, där jag möttes av Ewelina och lillesyrran som plockade upp mig med bilen. Väl hemma så kom Martin hem strax där på också. Sen har det inte hänt så mycket mer, vi var iväg till svärmor/far och hämtade en hylla som vi nu har satt tv:n på i sovrummet - väldigt soft. Så nu ligger vi och gosar framför "Monsters inside me" på Discovery channel, svin vidrigt program, idag handlar det om maskar som växer inne i kroppen... UUUÄK! 
Lite sladdar här och där men det ska väl ändras på så fort vi kan/orkar.. 

MOT GÄVLE FÖR JOBB

Kategori: Allmänt

Godmorgon, klockan ringde kvart i sex så idag klev man upp med tuppen! 
Vaknade av att Jocke kom hem ifrån jobbet och kröp ner med Ewelina. Nu ska jag ta och åka till jobbet, så wish me good luck! uppdaterar när jag kommer hem :) 
 

JAJJEMEN!!!!!!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en fartfylld dag, började med att jag steg upp med Martin vid 06.30 tiden. Skulle med tåget som gick 09.25 och velade ha lite tid på mig att ta det lugnt på morgonen, det tycker jag är viktigt på morgonen, så man slipper stress. Skulle in på en arbetsintervju som jag blev inringd på igår kväll. Så i Gävle skulle jag vara 10.30 (trodde jag) kom dit i tid, 10.22 för att vara exakt och när jag kommer dit ser han helt chockad ut, tänkte "vad är det nu då, har jag förändrats så mycket sen jag tog bilden som jag har på mitt cv" men det visade sig att jag var en timme för tidig, men inte gjorde det nå som tur var.
 
Efter intervjun som kändes riktigt bra så knallade jag hem till Ewelina som fortfarande sov vid elva tiden. Vart inte långvarigt innan vi mötte upp mamma och hela högen med båten nere vid kajjen, där dom släppte av Daniella så hon skulle få umgås lite med oss under dagen. Vi fick för oss att åka till Ockelbo, så vi hoppade på första bästa tåg och landade här. Vi mötte upp Martin som jobbade och åkte och badade, och jag BADADE för fösta gången i år. Alltså hoppade omkring och studsa, inte bara doppa och upp igen. Så det känns riktigt skönt att ha det gjort. Daniella och Ewelina sover här med mig inatt medans Martin jobbar. Men snart ska jag upp igen, för chefen på jobbet som jag var på intervju hos idag ringde nämligen nyss och frågade om jag kunde börja imorgon! - JAJJEEEMEEEN, det är en städfirma som har fönsterputsning, flyttstädning och hemstädning :) så där kommer jag trivas som fisken i vattnet! 
 
Nu ska jag ta en kvällskopp te och nattciggen sen hoppa i sängs med Daniella för klockan står på 05.40 imorgon. Hualigen hur ska detta gå, ingenting jag är van vid direkt! 
 

GÅRDAGEN I BILDER

Kategori: Allmänt

 
 

SÅDÄR JA, NU BÖRJAR DET HÄNDA GREJER!

Kategori: Allmänt

Tjena hejsan! Igår vart det inge bloggande, hade tanken på det hela tiden men sen kom det upp något annat som jag började dona med så ja, det fick bli en bloggfri dag. Min dator håller på ger upp också.. helt otroligt vad en dator kan krångla, hatar skiten. Men hur som haver som bloggar jag senare om vad som hände igår för nu ska jag alldeles strax ta mig till tåget mot Gävle och dra på en arbetsintervju. Ett jobb som jag sökte genom arbetsförmedlingen för någon vecka sedan, dom ringde upp mig igår kväll och frågade om jag kunde komma - SJÄLVKLART! så jag hör av mig igen när jag är tillbaka i Obo :) Ska ta ett depåstopp hemma hos Ewelina innan jag åker hem också. Martin jobbar dygn, så hem har jag inge bråttom! 
Kameran är även död så kan inte lägga in bilder.. 
 

SLAPP LÖRDAG

Kategori: Allmänt

Jaha tjenare. Jag skrev ett inlägg tidigare imorse men det verkar aldrig ha blivit publicerat. Men Martin kom hem imorse iallafall, vet inte riktigt vilken tid det var på morgonen någon gång. Erik som hjälpte han i garaget hade varit där i 25 timmar - hyggligt trött man borde vara på stället efter det.. 
 
Iallafall så bestod min förmiddag utav en promenad till Wij trädgårdar med Lisa och hämta hennes bil sen i torsdags, sen hem hit och fick hjälp med att färga håret och väcka Martin. Annars har vi inte gjort någonting spännande alls idag, vi var fram och handla lite så vi käkade en super god pastagratäng som man bara ska hälla i formen och in i ugnen i 40 min. Suuuuuper gott! men massa gratängost på. Omnomom!
Just nu sover Martin och jag ligger och glor på Real Steel och fläskar chips, dipp och cola. 
 
 

LONG, LONELY NIGHT

Kategori: Allmänt

Tog mig nyligen en liten promenad till Preem och handlade lite sen har jag suttit här framför tv:n sen dess. Har gjort mig en kopp te och tänt lite ljus. Nu saknar jag verkligen Martin så nu får han skynda sig. Min älskade älskade Martin! Han är faktiskt världens bästa och jag är så sjukt glad att jag har träffat honom! ♥ min fina kille. 
 
- skaffa aldrig en Audi... om du inte vill stå i ett garage 24 timmar om dygnet. Därför Martin är borta, ska hoppa sönder bilen för han när han kommer hem och sen köpa han en cykel! så får det bli. 
 
Ska ta och tända lite ljus i sovrummet också men innan ska jag se om jag kan locka hit Lisa på en kvällskopp te!
 

KVÄLLSSOL

Kategori: Allmänt

 

BRING ME EVERYONE, I NEED TO HURT SOMEONE

Kategori: Allmänt

Sådär nu är all tvätt fixad, nu är hela lägenheten full med fuktig tvätt bara...
Frågan är ju vad man ska göra nu - färga håret är ju en sak, men sen då? läsa ut en bok kanske i väntan på karln. Jag känner ju liksom ingen i den här byn (Ockelbo) förutom Lisa och Daniel då, sen är ju Ewelina och Jocke mycket här ute också men man vill ju inte sitta som en finne i arslet på dom heller..så tänkte ta och ställa mig utanför Ica här framme och dela ut flyers 
" trevlig tjej söker vänner i Ockelbo. Gillar att bara ta det lugnt och dricka litervis med kaffe och snacka skit, samtidigt som långa krogkvällar kan vara det roligaste jag vet. Om intresse finns ring! " - ja ni förstår nog min punkt.. 
 
Nej ska ta och brygga ännu en panna kaffe och sedan slänga ner huvudet i chipspåsen. 
 

BOOORING

Kategori: Allmänt

Alltså finns det nå tråkigare än att tvätta?
- Jag var upp på vinden hos Jennie och hämtade två påsar med kläder som jag saknat och hällde ut de i hallen såfort jag kom hem, martin fick en chock när han kom hem. Men nu ska man ju tvätta alla plagg, inge drygt. 
.......

WIJ TRÄDGÅRDAR

Kategori: Allmänt

Tjena mittbena, jag håller fortfarande på med tvätten med tog en liten paus och drog iväg med flytbryggan och gänget en sväng men det blåste så pass mycket ute på sjön och jag vart vrålhungrig så jag hoppade av och traskade hem och stoppade någonting i magen. Martin var här tidigare också och drack lite kaffe :) han kommer komma hem inatt någon gång då han håller på donar med bilen som är trasig..
Men här är lite bilder sen gårdagen på Wij Trädgårdar :) 
 

TVÄTTIS OCH SOLNING

Kategori: Allmänt

Igår vart det inte mycket skrivande men det tänkte jag ta igen idag! :) Igår hade vi en riktigt mysig kväll men det skriver jag mer om lite senare. Nu ska jag slänga på mig bikinin och sätta mig ute och brassa innan det är dags för tvätt 12 - 17. Ska även slänga i en hårfärg..finns det nå värre? funderar starkt på att bli lite ljusare så att jag slipper färga utväxten varje månad.. är ju blond egentligen så blir en riktigt snygg silver/grå färgad utväxt - mindre coolt. 
Matchar bikining med naglarna idag
 

ÄNTLIGEN LITE SOMMAR OCH SOL

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er! :)
Idag lyser solen i Ockelbo och det är underbart! Vaknade när Martin kom hem från jobbet runt nio tiden, sen la han sig och sov lite mer och jag ringde till Jennie och tog en kopp kaffe i solen. Nu ska vi ta och äta lite frukost och sen da oss in till Sandviken för lite shopping, får se om man kanske smider lite planer med Jennie och Jens ikväll, fast dom skulle i och för sig på bio.. men det visar sig. Ska även ta och färga håret idag, tror det är dags när man har en och en halv decimeter utväxt - eller vad tror ni? 
 

NEW NAILS - AGAIN

Kategori: Allmänt

Sådär nu är jag tillbaka hemma igen helt ensam, precis när jag var färdig med städningen kom Lisa in och tätt inpå på Jocke och Ewelina. Vi stekte lite i solen innan vi drog oss till Thai vagnen och Jocke fick bjussa på krubb. Efter det har jag varit hos Lisa enda tills nu. Vi åkte fram och handlade lite på Ica innan det stängde vid åtta tiden annars har jag varit hos henne hela tiden. Gjorde om mina naglar. Hade rosa "pärlor" som vi slipade bort och lekte fram lite nytt så nu är dom sommar fräsch. Lisa bakade även en cheesecake som kommer vara färdig till imorgon, så då blir det fika där. Nu är jag hemma helt ensam :( det är så tråkigt, älsko kommer hem vid åtta tiden imorgonbitti så tänkte göra ett försök till att sova så tiden går fortare. 
 
Imorgon ska vi nog in till Sandviken för Martin ringde och sa att han skulle släppa lös mig på DollarStore - YAAAAAAY. Jag ÄLSKAR DollarStore med stora bokstäver, dom har verkligen allt man behöver till hemmet, bortsätt från stora möbler då, men massa krimmskramms och annat roligt. Så det ser jag verkligen fram emot :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till ett avsnitt av himym. 

OUT FOR DINNER

Kategori: Allmänt

Sitter och pratar med Jennie i telefonen, ha gjort det nu dom senaste två timmarna. Hon jobbar och sliter medans jag är inne på min 5:e kopp kaffe.  
Har pratat med Martin också och vi ska till Gävle någon dag och gå ut och äta, myysigt! 
 
Nu ska jag ta och torka lite golv i väntan på att Lisa slutar och Ewelina & Nellie kommer ut till Ockelbo. 
Håller på odlar en grov jävla finne på kinden också, mindre mys. 

JOBB SÖKES I OCKELBO

Kategori: Allmänt

Ja då var man uppe då, har redan hunnit svepa en kopp kaffe och ätit upp en veckas gamla  chips. 
Det går omkring två tjejer som städar här i trapphuset och jag är väldigt intresserad av att veta vilket företag dom jobbar för, jag vill också jobba som städare. Lisa jobbar till klockan ett, så tänkte ta en promenad till henne sen när hon slutar så får hon hjälpa mig med lite jobbsökande. Skulle behöva en skrivare så jag kan kopiera ut lite cv:n också. 

TIME TO RISE AND SHINE

Kategori: Allmänt

Goooodmorgon, godmorgon! 
Klockan är strax halv åtta och jag är super pigg. Älsklingen har precis dragit iväg för att jobba dygn och kommer inte  hem förens imorgonbitti - that sucks! 
Jag är iallafall piggare än någonsin, solen lyser ute och det ser ut att kunna bli en väldigt härlig dag :)
Jag ska ta och göra i ordning lite kaffe sen sätta på nyhetsmorgon på tv:n. Vuxenpoäng, ska se om jag kan locka ut morsan hit idag också, det hade ju varit något det. 
 

LIFT ME UP

Kategori: Allmänt

Är nu tillbaka hos Lisa och kollar när hon gör naglar på sig själv. Jävligt händig den här bruden må ja lå säga. 
M är fortfarande inne i Sandviken och håller på med bilen. Ewelina och Nellie har precis åkt tillbaka till Gävle och jag blir här tills M kommer hem, då ska vi mysa ner oss till en film och bara gosa för imorgon drar han iväg på dygns jobb igen :( det tycker vi absolut inte om.. 
Nu sitter vi iallafall och myser till denna underbara tjejs låtar på Spotify, man blir så lugn och ja..lugn helt enkelt. Vilken röst. 
 

IMAGE BOMB!

Kategori: Allmänt

Nu är jag och Nellie hemma här hos Martin och har gjort lite mat, M gjorde köttfärsås häromdagen som vi åt upp nu - mumma. 
Tänkte slänga in lite bilder sen gårdagen!
Innan:
Efter:
 
 

ÅTERKOMMER SENARE

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Lisa och kollar när Ewelina får naglar, Nellie är också med här och står för underhållningen. 
Han inte mer än att kliva upp och kasta i mig Ewelinas gamla matlåda med thiamat innan dom kom och plockade upp mig. Så nu är Lisa igång igen och jag dricker litervis med kaffe. Kameran glömde jag hemma, men laddaren har jag fått nu så kommer bättre bilder från gårdagen ikväll. 
 

NEW NAILS

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon :)
 
ojoj detta inlägg kommer ta tid att skriva. Lisa hade fått hem sitt startpaket för  att göra naglar, och jag är ju försökskaninen, jag blir alldeles chokad! tjejen har aldrig gjort naglar förut men så är hon så sjukt grym, tyvärr så har kameran dött så kan inte lägga in alla bilder som tagits. Men får ta lisas facebook bild sålänge. 
Nellie, Ida och Ewe kom ut igår, sjukt kul att få träffa hela tjejligan tillsammans igen. Men iallafall, efter att vi suttit i 4 timmar cirkus med naglarna så kom Martin och pussades lite sen åkte han hem för han skulle upp och jobba idag. Men jag och lisa korkade upp rödvinsflaskan vi i stället, eller först åkte vi ut till Mo och till hennes föräldrar där det var lite drag sen tillbaka till hennes altan och mera rödvin. Tog mig sen en promenad hem vilket var riktigt härligt, och kröp ner bredvid världens bästa kille. Helt otroligt vad jag trivs bra med karln, går inte en sekund utan att jag tänker på han, om det gick så skulle jag kunna krypa in i han och stanna där..nej det är sjukt. 
JAG ÄLSKAR DIG
kommer bättre bilder snart, ewelina är påväg ut med brudarna och laddaren! :)
 

FROM HORSE TO CAR

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka medans Martin har dragit in till Sandviken med bilen som ska lagas. Innan åkte vi till svärmor och drack lite kaffe och käkade världens godaste sockerkaka, träffade även på M's mormor för första gången - alltid trevligt :) 
 
Nu sitter jag och inväntar Ewelina & Ida som ska komma ut en sväng och dricka lite kaffe med mig. Försöker även fåtag i Lisa som ej vill svara, hon har beställt "nagelpaket" (?) hon ska nämligen börja göra naglar och jag ska vara hennes försökskanin som hon får träna på! haha. - snäll sådär jag. 
 

TODAY

Kategori: Allmänt

YOU'RE THE BEST!

Kategori: Allmänt

Har man inte världens bästa pöjk? medans jag stod i duschen ställde han sig och gjorde frukost. Ägg och bacon, riktigt bra start på dagen. Nu ska jag ta och fixa till mig lite sen ska vi åka hem till svärmor/far och dricka lite kaffe.
Kameran följer såklart med :)
 

THE CLOUDS ARE CRYING TODAY

Kategori: Allmänt

Hej hopp läsare! :) 
Hur står det till idag? - med mig är det suuuuper bra. Har fått sova med Martin inatt och då kan det ju bara inte bli bättre, vaknade upp och myste lite innan vi tog tag i oss och klev upp. Nu sitter jag i morgonrock och är less på vädret, vad är det för jävla fel? varför kan det inte bara vara varmt och skönt när det är juli. Nej då regnar det istället... 
Ska ta mig en kopp kaffe och kramas lite så får vi se om vädret vill ändra på sig för min skull. 

FLADDERMUSMANNEN

Kategori: Allmänt

Det vart ingen lugn stund, vi drog istället till Martins kompis Jens och hälsade på där. Kollade lite på batman filmen som pågår förfullt på 5:an. Vi ska ta och förflytta oss in i sovrummet alldeles strax och glo på någon annan film. 
 
Innan vi drog dit kollade vi på project X har ni inte sett den så rekomenderar jag den starkt! - är man inte partysugen så blir man det garanterat efter man sett rullen iallafall.
 
 
grym b-ild! 

TILLBAKA I OCKELBO

Kategori: Allmänt

Nu har vi landat i Ockelbo och är mättna och belåtna. Jag käkade upp pannkisarna som fanns kvar medans ewe och jocke käkade från thai vagnen. 
Nu ska vi ta och kolla på film och bara ta det lugnt, jag har lite smått ont i huvudet också.. vilket suger! Men ska ta kasta mig i duschen och sedan gosa ner mig med darling så får vi se om det blir nå bättre :) 
 

TIMING IS EVERYTHING

Kategori: Allmänt

 

COUNTRY STRONG

Kategori: Allmänt

Ewelina är och jobbar, hennes sambo ligger här och sover i andra änden av soffan och jag har precis kollat klart på Country strong för kanske 17:e gången. 
Jag hoppas hon slutar snart, för nu vill jag åka till Ockelbo och mysa med karln min. 

BASTARD

Kategori: Allmänt

jaa.. men vi tar och skrapar fram 25.000 :- i 20 år. 
gubbjävel
Nu har Ewelina vaknat till liv och hon ska strax åka och jobba. Jag åker med till Ockelbo och bosätter mig där någon dag medans pöjken är ledig. 

1 ÅR SEDAN IDAG

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Ligger fortfarande raklång här i soffan och ska ta och kliva upp nu. Jag har fått den bästa starten på dagen tack vare min underbara pojkvän! i love you♥
 
Ligger och kollar på nyhetersmorgon på 4:an och det är om Utøya, idag är det redan 1 år sedan den idioten ställde till med en jävla röra! 1 år sedan redan, jävlar vad fort tiden går. 

GOODNIGHT BLACK & WHITE

Kategori: Allmänt

Nu är nattciggen tagen och jag har skickat in ewelina till hennes säng. Jag ska ta och kasta in handduken för idag jag med, somnar till någon film med Justin Timberlake på 4:an. Imorgon ska vi ut till Ockelbo igen efter att Ewelina har jobbat färdigt. 
Puss och godnatt! 

INSTAGRAM

Kategori: Allmänt

Klockan är halv ett, ewelina har precis somnat här i soffan och jag ska ta och göra henne sällskap om ett tag. Jocke är fortfarande ute och slirar och min karl har somnat han med verkar det som. Jag ska ta mig nattciggen och sen kasta telefonen från balkongen, så har jag gjort någon nytta idag. Den vill absolut inte samarbeta med mig, så har gjort en riktigt systemåterställning så nu är ALLT borta och lika så alla program, så håller på laddar ner Instagram (såklart!!!) igen vilket tar en evighet. 

READY TO GO

Kategori: Allmänt

Sådär, då var systemkameran laddad och redo att användas. Men nu får ni ju ta det här med en nypa salt, jag kan ingenting om inställningar så kör alltid på auto eller macro. Det är det enda jag kan.. Så nej, jag tror inte att jag är någon proffsfotograf bara för att jag använder en lite bättre kamera. 
Tack på förhand
 
Här är jag. Osminkad. Oduschad och allmänt äcklig.
 

LÖSENORD! - ?

Kategori: Allmänt

En sak har jag inte riktigt förstått mig på helt.. man skaffar sig en blogg, skaffar sig sina läsare, ja man bloggar om det man vill blogga om. Men sen då? - jo då skaffar man lösenordsskyddad blogg? - why? är min fråga då. Vill man inte att någon ska kunna läsa det man skriver om ja men då skiter man väl om att nämna just det i bloggen? eller så får man bara leva med att alla kan läsa det man gör om dagarna eller liknande.. annars, skit i å blogga? 
Nu låter jag kanske arg eller något sånt.. men så är det inte. Utan JAG blir själv så irriterad när man har hittat en blogg som man gillar att läsa, tycker om personen i sig eller vad den bloggar om och sen kommer det en dag då man måste skriva in ett fult lösenord.. jaaaahapp då letar vi en annan blogg att läsa då. 
 
Och eftersom att det är några som jag har läst nu som skaffat lösenord så behöver jag nya! 
har du en blogg och vill ha en trogen läsare? - ja men släng in en kommentar och länka! :) 
 

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT...

Kategori: Allmänt

Nu ligger ewelinas systemkamera på laddning så snart kommer det bättre bilder, tänkte sno den av henne på obestämd tid.  HÅLL UT!!!!

ROADTRIP

Kategori: Allmänt

Hej! Nu är jag tillbaka igen. Det blir lite bloggande när jag är i Ockelbo när Martin jobbar, då jag inte har kvar nå surf på telefonen och han tar med sig datorn till jobbet när han jobbar så länge så han har någonting att göra på kvällarna. Så då kan det bli lite halv taskigt uppdatering. Men nu är jag iallafall tillbaka hos Ewelina och blir kvar här över natten. Idag har det varit en fartfylld dag. 
Började dagen med att Ewelina, Jocke och Daniella (min lillesyster) kom och våldgästade mig, sedan vart det lite käk på Atalanta (pizzeria i Obo) och sedan vidare upp till Ewelinas stuga och drack lite kaffe där innan vi slutligen åkte till Jädraås och mötte upp Martin och badade lite. 
Sedan vart det mot Hamrånge och hälsa på lite där, och ut till Bönan för att lämna av lillesyster och hämta lite saker åt mig. Så nu har jag min dator och mitt mobila internet med mig så jag även kan blogga när Martin jobbar! - jävlar vilken historia jag drog där. 
 
Joakim ska iväg på fest och jag och Ewelina ska bara mysa ner oss i soffan till någon film och snarka ikapp. Jag ska ta och söka lite jobb också då jag sa upp mig på mitt förra som jag nyss fått. Eller sa upp och sa upp jag provjobbade och märkte att det inte var någonting för mig, så nu är jag tillbaka ute på marknaden igen. 
Njuter av kvällssolen på ballen 

CLOETTA/KAFFE

Kategori: Allmänt

Nu har vi vaknat lite till liv efter en liten stödvila på någon minut. Erik ringde och frågade om vi skulle med på bilträff inne i Gävle, så vi tar väl och glider dit men vädret är ju så trökigt, regningt och jävligt! så sitter här och suger på en kopp kaffe och tycker att jag själv är riktigt duktig då jag inte rökt på kanske 5 timmar snart. Vilket är helt amazing för att vara jag..
Gott kaffe? - jajjemen. 

ARE THERE GUNS I HEAVEN?

Kategori: Allmänt

 
 

PANCAKE

Kategori: Allmänt

Nu har nästan halva dagen gått och jag börjar faktiskt bli lite seg nu efter att ha varit vaken sen innan sex imorse. Jag kastade mig lite snabbt i duschen sen åkte vi iväg till Ica och hämtade ut två paket som han fått på typ 30 kg tillsammans, sen vidare hem till svärmor på lite kaffe. Vi tog en promenad på någon kilometer med hundarna innan vi åkte ut på en lite sightseen här i Ockelbo. Jag som inte är härfrån hittar ju inte så bra, men nu hittar jag tamefan överallt. Förutom att jag var helt säker på att vi var i Torsåker när vi var här vid kyrkan i Obo..that sucks.
 
Idag fick det iallafall bli pannkakor med sylt och grädde till "lunch". Darling fick stå för stekandet så det sväva omkring pannkisar överallt här innan han var färdig och jag fick stå för att vispa 5 dl grädde för hand.. lite halv jobbigt sådär. Men nu ligger vi iallafall med paltkoma på soffan, Martin har redan somnat och jag ska nog sätta mig ute en sväng och hoppas på lite sol. 
 

FOREVER ALONE

Kategori: Allmänt

Gooodmorgon :) 
Jag har varit vaken sen strax före sex, gick inte så bra att sova när Martin var borta å jobba. Igår kväll tände jag alla ljus i hela lägenheten och mysfaktorn var väldigt hög! Men ingen karl att gosa med. Men som tur var hade jag lisa. Jag fick med mig massa saker från henne som jag donade lite med här hemma hos Martin. Jävlar vilken skillnad det vart, skulle fan ha tagit för och efter bilder. Syns att det är en singel kille som bott här innan om man säger så haha. Men nu är sovrummet riktigt fint faktiskt och bättre blir det! 
 
Men men..igår iallafall så var jag ju hos lisa, jag skrev tidigare att vi skulle " ta en kaffe på maten" men det vart ett glas rött istället och jävlar vad mysigt vi hade det! 
 
Detta roade jag mig med i ungefär en och en halv timme imorse, jag ska fan börja skriva dagbok eller något. Riktigt roande och tiden går fort :) kul att kunna kolla tillbaka också, och där skulle det ju såfall stå lite mer personligare grejer. 
 

ALTANHÄNG

Kategori: Allmänt

passar på att blogga så mycket som möjligt medans jag är här hos Lisa. Hemma hos Martin finns det varken en dator (för den har han tagit med till jobbet) eller internet. Har inge surf kvar på telefonen heller..så det är det gäller det verkligen att kunna roa sig själv när inte han är hemma. 
 
Men hur som haver så har jag precis fått lite mat i magen, vi ska ta och sätta oss på altanen nu och dricka lite " på maten kaffe" och ta det lite lugnt. Ewelina och Jocke kommer hem från Umeå imorgon redan så då ska nog in och krama om dom. 

DRINK/FOOD TIME

Kategori: Allmänt

Åh nej! Martin sa precis att han får jobba över så han kommer inte förens efter 12 imorgon på dagen. Men sicken tur att jag har Lisa & Daniel som bor här i Ockelbo iallafall. Känner inte en kotte, så är ni ockelbo-bo och är sugen på att skaffa er en ny vän så är jag öppen för förslag. Är rökare (tyvärr) dricker en hel del massa kaffe om dagarna och gillar att ta promenader.. känner ni er manad så ja, hör av er!
 
Lisa har blandat en drink, maten är i fullrulle, idag bjuds det på köttgryta, omnomom!
klart man får ta sig en lite god drink på en torsdag!
 

OCKELBO-BO NÄSTA!?

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
Vaknade imorse när Martin skulle åka iväg till jobbet runt 7 tiden? tror jag..väldigt tidigt var det iallafall. Käkade upp halva chipsskålen från igår och däckade igen lika snabbt. Vaknade runt tolv tiden när Martin ringde och sa att han var påväg mot Ocklebo för att dricka lite kaffe och bada med J. Vi drack lite kaffe och sedan försvann dom, strax där på hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här hemma hos Lisa. Är lika dålig som igår.. kanske lite bättre, men halsen blir bara värre och värre. Det är någonting som lurar iallafall! - så har ni nå huskurer mot förkylning så släng gärna in en kommentar. 
 
Nu ska jag sitta och kolla när Lisa målar i vardagsrummet och dricka lite kaffe, är för slö för att hjälpa till.. 
myste omkring i darlings kläder innan jag tog tag i dagen
Är så nöjd över ögonbrynen som Lisa fixade på ma igår ikväll. Bilden gör dom väldigt orättvis, men ska försöka få fram en bättre bild! 

SJUKLING

Kategori: Allmänt

Hej bloggen. Uscha säger jag bara, igår åkte vi ju hem till Ockelbo väldigt sent, var inte här förens strax efter ett på natten. Började känns mig riktigt dålig då, huvudet kändes dubbelt så stort och halsen började svälla igen, imorse när jag vaknade så var det rätt så lugnt men efter att M hade dragit på möte runt ett tiden så vart det bara värre.. svettades och frös, svettades och fröst.. var helt stört. Senare kom Lisa och knackade på och vi åkte till Ica och handlade lite, när vi kom ut därifrån var det som om någon drog ner en rullgardin. Jag var nästan helt borta och svetten rann bokstavligt talat av mig. Kom hem till dom och Danne var lika dålig han så Lisa serverade oss med Kan Jang, Alvedon och ingefära/honungs te så nu känner jag mig lite bättre. 
M kom dit när han var färdig inne i Gävle, och nu har vi återigen varit på affären så jag har lite å knapra på medans han jobbar dygn imorgon :( från 8.00 till 8.00 på fredag morgon.. inte lika roligt kanske, men men.. får umgås med Lisa hela dagen imorgon iallafall :) 
 
Justja! hon fixade även mina ögonbryn, noppa och färga så nu jävlar är dom fina och fräscha! Tack tack tack gumman, det var verkligen på tiden♥ 
Lyckligare än någonsin! 
 

DÅ VAR DENNA DAG ÖVER..PUST!

Kategori: Allmänt

Godkväll. Har precis landat hemma hos Ewelina och Jocke efter några timmars jobb. Martin var så snäll och åkte från Ockelbo och hämtade mig, men inte nog med det.. han fick stå och vänta i ca 50 minuter innan jag var klar också! gulle♥
 
Nu ska jag ta och packa lite kläder och sen åka till obo och övernatta där, E&J åker till Umeå imorgonbitti och blir borta tills på fredag. 
Imorse innan det var dags att vakna till liv! ♥

TISDAG 17/7

Kategori: Allmänt

Hallådär! :) 
 
Sitter ute på balkongen med M och har precis kommit hem från en sväng ut till mor och lite häng på beachen och några koppar kaffe. Innan åt vi frukost/lunch med Ewelina på American take away. Jag börjar jobba om ca 2 timmar så nu sitter vi och glassar på balkongen och dricker lite bubbelvatten. 
 

KVÄLLSRO

Kategori: Allmänt

Ewelina och Joakim (hennes sambo) har varit borta i Hamrånge hela dagen och donat med deras polares hus som dom nyligen införskaffat sig och jag har suttit här hemma i deras lägenhet och myst för mig själv med massa tända ljus och en kopp te. Har pratat med M i telefonen ett x antal gånger också, som pricken över i:et idag. Nu ska vi gå och lägga oss, jag ska ta och somna med tv:n på som vanligt och vänta tills det plingar på dörren vid halv nio då M slutar jobbet sen ska vi sova vidare tillsammans. 
 
Imorgon jobbar jag ett kvällspass från 18.00 till stängning vid 22.00 så det blir inte många timmar. 
Ett ego pic under kisspausen @work
 
kom ihåg att ni kan följa mig på instagram där jag är mycket mer aktiv!
denisegrundstrom

LITE KORT OM MOI

Kategori: Allmänt

Ska jag köra en kort liten presentation då.. så vi känner att vi verkligen börjar om så att säga. 
 
Jag heter Denise Grundström som ni säkerligen har förstått. Jag är 19 år och bor i Engesberg i Gävle med min mamma, hennes karl och mina småskyskon Thilda och Daniella. Jag har precis fått jobb som servitris på en restaurang här i stan, jobbade min andra dag idag faktiskt och imorgon hoppar jag på tredje. Jag bor mer hos mina vänner Ewelina och Joakim som ni kommer få läsa mycket om här i bloggen än hemma hos mor, då dom bor ett stenkast ifrån stan och jobbet så är det mycket skönare att vara här och umgås med världens bästa vänner dagligen. Är tänkt att jag ska jobba lite nu och tjäna ihop lite pengar så jag kan ta det där förbannade körkortet. Nu är det bara jag, Nellie och Janina kvar i vår kompiskrets som inte har det. 
Ja.. jag kanske ska ta och presentera dom också. 
 
Jag har världens bästa vänner, våran lilla grupp består av Ida, Janina, Nellie, Ewelina och Lisa
namnen är länkade.
 

Ja vad ska man mer säga då? jag är en riktig all ätare, har sätt ut på alla möjliga sätt då jag har riktigt svårt att bestämma mig hur jag vill se ut. Har haft snakebites, knallrött hår, rakat av mig nästan halva håret som jag har nu idag också, men kan dölja det riktigt bra om jag känner för det. Inga tatueringar, och inga piercingar för tillfället men det kommer väl en dag då jag har gjort något spontant som vanligt. 
 
Jag fick min första lägenhet när jag gick i gymnasiet, en liten etta på 25,5 kvm mitt på Brynäs. Gjorde mig sedan av med den och flyttade till en 4:a med min kusin Jennie där hon idag bor med sin sambo och deras hund. Ja jag tänker inte sitta och berätta allt som har hänt i mitt liv.. men ja där var lite kort. Nu fortsätter bloggen som vanligt med vad jag gör för ointressanta grejer om dagarna. 
Hoppas ni tog er tid att läsa detta crap! 
 
några bilder på mig och min fina vän ewelina som jag tillfälligt bor hos. 
 
 

FÖRSTA INLÄGGET PÅ NYA BLOGGEN..SPÄNNANDE!

Kategori: Allmänt

Ja då var vi här då! Är det liksom meningen att jag ska presentera mig nu? eller.. det här med första inlägget på en blogg var ca 5 år sedan jag gjorde sist.. men för er som inte vet riktigt who i am så kolla förra bloggen 
där har ni lite info. 
 
Designen är bara tillfällig, min fina vän Janina ska sätta sig ner imorgon och knåpa på något nytt. Blir nog vitt och ljust. 
Ja här har ni mig iallafall. Drar strax en kort presentation!
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.