denisegrundstrom.blogg.se

VÄRLDENS BÄSTA!

Kategori: Allmänt

armband som jag fått av M pryder min vänsterarm idag! :) min finakille. De turkosa med dödskallar fick jag igår bara sådär endå. sen käkade vi god mat. kroketter, kött, dallad och beasås! -omnom. sen vart det körkortsplugg och gitarrspelade resten av kvällen. jag slutar om ca två timmar, då ska jag pulsa mig igenom massa snö från fjärran till station..uscha! men u gotta do what you gotta do helt enkelt. sitter och letar julklapp till martin å..funderar ut på vart jag kan hitta biloigast pris då den(?) är rätt så dyr. Men det är han värd min fina sambo..som jag förlvrigt blir mer och mer kär i för varje dag som går :) LOVAR att blogga mer när jag kommer hem. Puss så länge! 

BINGOLOTTO

Kategori: Allmänt

Imorse stack M till jobbet för att jobba dygn, så han kommer hem imorgonbitti när jag har dragit till jobbet. Så honom får jag inte se förens imorgon när jag kommer hem ifrån min flyttstädning som jag ska göra med Lisa i Sandviken. 
 
Som tur är har Ewelina och Joakim varit i Ockelbo hela dagen idag så jag har haft sällis iallafall. Vid halv elva så kom Ewe och plockade upp mig så åkte vi iväg till Åbyggeby och kollade när hennes lillebror hade basket cup (?) var där i ca 4 timmar iallafall, vart lite långtråkigt i slutet då jag blödde näsblod bara sådär huxflux och fick huvudvärk...så åkte hem och kollade någon avsnitt av himom på netflix innan dom kom tillbaka och spelade bingolotto med mig :) tyvärr vart det ingen mille idag men tänkte ta det nästa söndag istället! 
 

LÖNING

Kategori: Allmänt

Hejsan! Super förlåt för jäääätte dålig uppdatering, men jag har verkligen ingen ork. Och jag har aldrig datorn uppe nu för tiden, och när jag bloggar från telefonen så blir det alltid fel och sidan dampar... ja jag orkar bara inte krångla! Men ska försöka bli bättre - ingenting jag lovar. 
 
I fredags när lönen rullade in så plockade M upp mig efter vi båda jobbat klart och vi satte igång dagens stor handling(ar). VI började med Rusta och Ö&B. Jag handlade för ca 2000 :- från båda affärerna, kan säga att det var så värt det och nu började det äntligen se fint ut här hemma, eller fint har det väl varit länge men hallen börjar ta sig. Väggarna ska dock bara göras om men annars så.. sen drog vi vidare till citygross och kom därifrån med 4 stora pappåsar fulla och 2 plastkassar med mat! så nu jäklar finns det, vi handlade även så mycket så att vi bara behövde visa upp kvittot i förbutiken så fick vi två wienerbröd och varsin kaffe! :) mumma! det behöver man efter en värkande rygg/fötter och bilen full med stuff! älskar löningsdagarna.
 
 

BUULLLA

Kategori: Allmänt

Här var det dött som vanligt..jag sitter iallafall på ewelinas praktik och har fått en nyvakad bulle av grabbarna och en kopp kaffe! alltid lika trevlgäigt att komma hit. tänkte bara säga att jag lever och att texten har fuckat sig.. har en städning kvar sen kommer min fina pojkis in också ska vi åka och handla bl.a julhandla lite för redan nästa vecka får man börja pynta!!! :D

SANDVIKENS RESECENTRUM

Kategori: Allmänt

Jag sitter på resecentrum i Sandviken sen en och en halv timme tillbaka och väntar på att M ska sluta jobbet. Idag har jag gjort en flyttstädning med Emilia,en ny tjej på firman med en kompis sen tidigare för mig så det var väldigt roligt. När vi satt i bilen påväg därifrån med chefen började dom prata om att vi på firman ska gå ut och käka julbord nu i december - riktigt roligt. Just när Ida, Lisa och Emilia också jobbar där! det kan bli riktigt skojj. 
 

RADIO

Kategori: Allmänt

Grabben har åkt iväg och hjälper till med att lägga tak med Hedman och Erik. Jag sitter och pumpar massa härlig musik på Spotify radion, så jävla smart när man själv inte kan komma på vilken jävla låt man ska lyssna på, då är det bara välja en genre och sedan pumpa! g-rymt, lyssnade lite rock nyss men har slajdat över till Club/House nu, tänkte ta igång och städa lite det ser verkligen förjävligt ut här hemma. Sedan klockan 5 ska vi iväg och äta mat hos M's mor och far - super mysigt! 
 
Jag tog min sista cigarett för någon timme sedan och jag planerar inte på att köpa nå nya heller. Hur som haver så har jag bara råd med att köpa mitt farbannade tågkort sedan är pengarna slut.. så hur jag än vrider och vänder så får jag inga cigaretter endå - och då är det väl kanske lika bra å göra ett riktigt försök till att sluta?
am i right? 
 

TUFFIS

Kategori: Allmänt

 

SLAPPO

Kategori: Allmänt

Ursäkta för att jag inte uppdaterade någonting igår, jag hade faktiskt tankarna på det hela dagen men det vart bara aldrig av. Endå låg jag bara i soffan hela dagen och samla krafter till nästa veckas jobb. Nu är jag trött på att leva fattigt så som tur är så är det löning på fredag. Då ska jag och M iväg och storhandla samt kika efter lite julklappar till folket - Mysigt! 
 
Igår fick jag så sjukt tråkigt efter att ha legat i soffan sunkig och slapp hela dagen, så jag satte igång och göra mig i ordning för typ fest (?) så när M kom hem ifrån jobbet trodde han att jag skulle iväg på något, men nejdå. Men det var nästan lika bra att jag "piffade upp mig" lite för senare hörde Caroline av sig att hon skulle hem till en gemensam kompis här i byn så hänkade på henne dit och umgicks lite med folket. 
 

I'M ALIVE

Kategori: Allmänt

come here, im about to take you higher
we're about to set this bitch on fire
 

THANK YOU HOMIE

Kategori: Allmänt


  Haha, omg. silly me! thank you :) 
 

FRÅGA TILL ER!

Kategori: Allmänt

Godmorgon fellas! jag har en liten fråga till er om någon har lust att svara på den. Pinsamt om ni inte gör det hah! Jag tänkte ge mig på å göra ett videoinlägg idag, men vet inte riktigt hur man gör nu för tiden. Sist jag gjorde det, vilket var väldigt längesedan så använde man videofyme.com och kunde ladda upp där sedan klistra in koden hit och bla bla..ni vet. Men den sidan verkar inte existera längre.. så jag tänkte att mer er hjälp kanske jag kan finna ett annat sätt att ladda upp på :)
 

COME OOOOON

Kategori: Allmänt

Godmorgon, termometern står på +10 utomhus men termometern i mig kropp är det lite värre med. Inte nog med att jag är snorig, troligen feber till och från och har ont i hela kroppen så har ju nu även fått hosta.. kul. Verkar inte vela bli frisk här än på ett tag, men tycker synd om mina kollegor som får ta min städningar nu när jag inte kan jobba. Ska göra allting för att jag ska bli någolunda frisk till imorgon, men hur bra är det å jobba om man är sjuk? för det första kanske jag smittar de kunder jag har och sedan lär jag aldrig bli frisk om jag tröttar ut kroppen, för jag kan säga er att det är faktiskt inte det lättaste att jobba som "städerska". 
 
Hur som haver så vaknade jag av att posten ramlade igenom brevlådan och katten kastade sig över mig och sprang ut i hallen, där var det kört. Har jag väl vaknat så är jag vaken.. suck to be me. Nu har jag sänt iväg M för att köpa lite smör och diverse saker så jag kan äta en stadig frukost med massa minaminer (vitaminer) så jag men lite hopp och tro blir bättre. Annars är det ryggläge med en bra film och massa filtar/täcken som gäller idag. Springer till badkaret då och då för att jag fryser, men blir inte där i så länge då jag börjar toksvettas efter cirkus 5 minuter...tough life.

WE'RE BEAUTIFUL LIKE DIAMONDS IN THE SKY

Kategori: Allmänt

Eftersom att jag saknar min pojkvän så sjukt mycket så kan inte jag sova. Jag sitter och gråter kinderna blöta till massa covers på youtube till låtar som betyder mycket för en. Om jag inte hade min gitarr vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra, är så sjukt glad att far min i tidig ålder lärde mig spela gitarr så det sitter idag för det är riktigt skönt att bara greppa guran och riva av en jävel när man känner för det, när känslorna sprödlar. 
 

COFFEE

Kategori: Allmänt

Som sagt så hade jag ju Towis på besök här för en stund sedan över en kvällskopp kaffe, och lite skitsnack som vanligt. Vi kikade igenom Ellos hemsida och gud, att man aldrig har tänkt på att internetshoppa därifrån ? har mycket som helst, snyggt som fa-an och framförallt BILLIGT! te.x eller par boots som man skulle gå pejja 800 riksdaler på Dinsko får du för typ endast 199 :- där. Ojoj, detta är min nya favvo sida! - helt klart. 
 
 

ONEPIECE

Kategori: Allmänt

M åkte till jobbet vid 4 tiden och jag har haft towe på besök alldeles nyss. Jag pratade med M för en stund sen i telefonen och vi snackade lite julklappar, då sa han att jag kunde få välja en onepiece som jag skulle få i tidig julklapp! :D älskade du! Jag har tjatat om en Onepiece ett tag, att det skulle vara så skönt att ha just nu till vintern också. 
 
 
Och dessa tre hamnade bland favoriterna! 

WARM LOVELY BATH

Kategori: Allmänt

Tog mig ett riktigt varmt bad i hopp om att må lite bättre. Blev riktigt dålig nu på kvällen, så stoppade i mig en Ipren men det räcker verkligen inte.. måste nog ta två åt gången. Badkaret han inte ens fyllas till hälften innan jag började svettas som en tok och må väldigt dåligt, så drog på kallaste och kylde av mig lite och nu sitter jag här och taksvettas samtidigt som kroppen är iskall, händerna och fötterna ska vi inte tala om. 
 
Gjorde nyss i ordning ett glas med oboy och bredde två mackor, lingbolimpa med smör, aromat och ost på kan vara det godaste som finns. Helst ska det vara några gurkskivor på också men de var det slut på tyvärr! Jag ska dra igång säsong två av True Blood och lägga mig raklång i soffan och invänta Towe som skulle komma förbi på en kvällskaffe lite senare. Längesen man såg jäntan nu! 
 

NEW IN

Kategori: Allmänt

PUPPYEYES

Kategori: Allmänt

Eftersom att det ärvså fint väder ute så vill man ju försöka få lite frisk luft. Så jag och M åkte hem till sväris och har nu tagit oss en kopp kaffe. Hundarna hälsar oss glatt välkomna och jag ska nog ut och busa med hundisarna. 

INSTA

Kategori: Allmänt

 

NARKOMAN

Kategori: Allmänt

Idag är jag hemma ifrån jobbet, det är nog lika bra det! För hua vad jag inte mår bra. Huvudet är svintungt och fyllt med snor, halsen strejkar och jag svettas/fryser konstant. Just nu är jag inne i " frysamomentet" så har packat på mig ett underställ, massa stickade tröjor, mjukisar, fodrade tofflor och en filt på det. Tekoppen sitter fastklistrad i min hand och jag har inga planer på att göra någonting annat än att försöka bli frisk. 
 
Ida ringde nyss och sa att hon var på en flyttstädning som vi egentligen skulle göra tillsammans idag, men riktigt så vart det ju inte. Men bara för att jag är hemma och ska ta det lugnt så har jag aldrig haft ett sånt här sug för att städa någon gång! helt stört. Men det är väl bara för att jag " inte får " som suget blir extremt. Justja, jag försökte förklara en sak för M häromdagen. Det bästa ljudet som finns för mig, ett ljud som ger mig rysningar, det är ett så grymt härligt ljud så det går inte att förklara..är ni med? som te.x vissa bilmotorer för M, kanske ett gitarrsolo för en annan och den tredje. Vet ni vad det är för mig? - när man hör hur dammsugaren suger upp allt skit från golvet haha, ni måste tro att jag är knäpp men det är faktiskt ett grymt härligt ljud ( just inge arbetsskadad..) det absolut bästa är när man dammsuger hallmattan! GOOSH allt grus som följer med och lämnar efter sig en riktigt ren jävla matta, ja det är fan det bästa som finns. End of story - this is me, Denise,  arbetsnarkoman.  
 
 

UGGSEN ON

Kategori: Allmänt

Nu är vi på plats sen någon timme tillbaka. Vi köpte med oss en varsin kaffe/te som vi sitter och sippar på nu i väntan på chefen som hade glömt att packa med lite städsaker som vi behöver för att kunna jobba. Städar ett hus på 4 vånibgar idag så hör blir vi nog hela dagen/kvällen. Uppdaterar igen vid lunch :) 
jobbar i uggsen idag..charmigt!
 

INSTAGRAM NOERD

Kategori: Allmänt

Hörrni, kom ihåg att jag är mycket mer aktiv på Instagram! så ta och följ mig där så blir ni lite mer uppdaterade :) 
 

DADDY

Kategori: Allmänt

Världens bästa pappa

FARSDAG

Kategori: Allmänt

Godmorgon peeps! Sitter och sippar på en kopp kaffe och kollar på vakna med the voice. Lisa kommer och plockar upp mig vid åtta tiden, idag har vi en flyttstädning i Sandviken. Det är så skönt att ta det lugnt på morgonen istället för att behöva stressa iväg till tåget. Nu har jag en hel timme på mig att bara ta det lugnt. 
 
Igår var det farsdag som ni alla kanske redan vet, jag skulle hälsa på far min men han var lite krasslig så vi ska ta det en annan dag. Men vi var iallafall bortbjuden på middag hos M's mormor med familj, super god mat och super god efterrätt! omnom. Efter det skulle vi spela bingolotto och satsa på att bli miljonärer men alla bingolotter var slut i denna by så vi åkte in till Sandviken och tog en kvällskopp kaffe med Caroline och Skogh. Men vi var hemma till niofilmen på sexan och myste ner oss med chips och dipp i soffan. 
 
 

TUFFLAN MYS

Kategori: Allmänt

Jag och Tufflis tog en owernap tidigare innan M skulle åka till jobbet. Hon är helt klart den mysigaste katt jag någonsin har varit med om. Min fina lilla tjej♥

LAZY ASS

Kategori: Allmänt

Sovrummet var i en enda stor röra innan jag tog tag i det. Jag tror det var en vecka sen vi tvättade och vi har fortfarande inte plockat in i tvätten i garderoben..och såhär såg det ut tidigare. 
 
fint.. 

TWILIGHT MARATON

Kategori: Allmänt

Kvällen kommer bestå utav Twilight filmer med Hanna och Marcus. Håller på bli riktigt sjuk också! Igår bestod min dag utav jobb först och sen Twilight mys med Hanna, dom två första filmerna spoila vi igenom igår och dom två senaste ska vi glo på idag. 
 
Martin jobbar kväll/natt idag och kommer hem imorgonbitti vid åtta-nio tiden, skulle jag kunna tro. Har städat undan lite här hemma nu innan jag får besök, chipsskålarna är laddade och julmusten/colan ligger på kylning. 
 

NEW IN

Kategori: Allmänt

Jag är som vanligt i full gång med jobbet. Träffade på pappa och syster på lunchen. idag vart det en kebabtallrik till lunch..usch vad onyttig jag är..men jaja, det är ju fredag. Har fått mig en ny vinterjacka av fader min som jag tänkte visa upp nör jag kommer hem. Ska möta upp Ewelina strax efter tre och åka med henne hem :) 

MORNING

Kategori: Allmänt

 
 

BYE BYE NAILS

Kategori: Allmänt

Jag ska ta halv tolv tåget in till Gävle men vaknade endå 7 fast jag hade ställt klockan på 9. Förstår inte varför jag aldrig sover ut..eller varför jag inte KAN sova ut - it sucks! 
 
Hur som haver så har gitarren fått nya strängar så nu kan jag riva av lite låtar igen. Dock har mina naglar blivit alldeles för långa då jag har slutat bita på dom, då jag är så sjukt livrädd att få vinterkräksjukan, så jag stoppar inte fingrarna i munnen nu och spritar dom flera gånger om dagen - bacillrädd. Eller jag är sjukt rädd för att få någon spysjuka. Jag har sån spyfobi så det finns inte ord för det! 
gula och fina är dom också för att man röker..
 
uuuuuuscha!

JAMES ARTHUR - MY MAN!

Kategori: Allmänt

 

IN TOWN

Kategori: Allmänt

Godmorgon, är uppe i tid idag jag fast jag börjar 13. Jag ska ta halv tolv tåget in och hänga lite med Ida innan jag drar mig mot bomhus. Ska försöka ta en sväng förbi min snygga kusin också så hon blir nöjd :) när jag endå är i bomhus liksom. 
 
Igår var det en riktigt händelserik dag kan man säga. Jag jobbade först 8 - 12 hos min första kund sen hem till Ida för en liten snabblunch, hon drog vidare på nästa jobb medans jag och ewelina var kvar och fick nyckel. På ca 15 minuter då hade vi möblerat om hela hennes vardagsrum. Bara för ATT liksom... först tänkte vi bara ställa ihop allting i en klump i mitten av rummet, men det hade varit lite taskigt, så vi möblerade om och gjorde det riktigt fint istället. Sedan plockade Ewelina upp mig när jag slutat och vi åkte hem till Ida igen och började sedan storstäda. Sedan bara dog kroppen.. det måste ha varit de sista av min energi. Träffade även pappa en sväng och käkade lite mat och köpte nya strängar till gitarren och drömde oss bort inne på 4 sound. 
 
 

PINK & BLUE

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Nu är det dags att starta dagen, frukosten har jag slängt i mig och skjutsen - Ewelina är alldeles strax här. Ska ta med mig en kopp kaffe till henne också ska man vaknar till liv. Nu ska jag bara fixa mig sen är jag fit for fight. Det blåser satan ute men det är riktigt fint ute, alldeles rosa och blått på himlen! Alla taken på husen färgas rosa av solen, b-e-a-utiful!
 
 

PISK!

Kategori: Allmänt

Åh fyfan, nu är vi hemma igen efter en hockeymatch. Ockelbo mot Hofors och dom spöade såklart dom med 4-3! -Snyggt! Nu är jag helt igenomfrusen och ska ta lite julmust innan det är dags för sängen. Imorgon väntas en jobbdag från 8 till ca 14 sedan ska jag möta upp farsgubben för lite shopping av nya strängar till gitarren och lunch. Ska även försöka få far min att köpa mig en ny vinterjacka så jag slipper springa omkring i skinnjacka när det är minusgrader. 
 

HOCKEYBOCKEY

Kategori: Allmänt

Har packat på mig massvis med kläder och är redo för att glo på en hockeymatch med Martin, Ewelina och Jocke! 

TURN ON THE LIGHTS

Kategori: Allmänt

Martin har hållt på dona hela dagen med att sätta upp lite "spottar" överallt i köket. Och nu jäkar är det klart, och det vart helt annorlunda! visst att vi ska tapetsera/måla om så vi slipper denna snygga bård men det kommer framöver. Ska göra om i hallen och sovrummet också, men som sagt det tar tid att bygga upp ett hem och det får ta sin tid också :) 
 
 
Måste även säga det att det är inte världens bästa kvalité på mina bilder. Men det är för att jag använder mobilen som kamera, och det är det enda jag har att erbjuda just för tillfället. Har en bra digitalkamera någonstans nerpackat på vinden hos Jennie men ja, den är där... Ska någongång i framtiden skaffa mig en systemkamera så ni läsare får schyssta bilder att glo på. 

REN & FIN

Kategori: Allmänt

Nu är jag ute i friska luften igen efter att alldeles för lång dusch! Men guuud så skönt det är, det enda som suger med att ha rött hår är att man måste färga det ca 2 gånger i månaden och det går bara inte! varken för håret eller ekonomin. Varje gång jag har duschat nu sen jag färgade håret så har duschvattnet blivit alldeles rött! svin drygt. Är röd i botten nu och brun i längderna.. är nog inte rödhårig så länge till. 
 
Grabben min har dragit iväg och kikat på lite skotrar med far sin, och jag iväntar ett besök av Caroline som för den delen har tappat rösten så jag höll på skratta ihjäl mig imorse när hon ringde - stackarn! ♥

GINGERBREAD

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker kaffe och äter pepparkakor för att försöka bli lite snäll! Jocke kom precis hit på en kopp rivet han också! jag ska kasta mig i duschen nu så  man blir lite fräsch. Mannen min har köpt ett jätte stort skönt duschmunstycke med "vattenfallseffekt" så nu ska jag in och bli lite ren. 
 
Ewelina kommer hit om en stund också, hon skulle ta 16.10 tåget eller när det nu går. Ikväll ryktas det om hockey här i byn så det ska vi ner och glo lite på och hoppas på vinst!
 
 

YUMMIYUM

Kategori: Allmänt

Finns det nå bättre än att starta dagen med en stor skål mannagrynsgröt? - svar NEJ! kan vara bland det godaste som finns! jag får sånna flashbacks när jag käkar just mannagrynsgröt, det fick man ju alltid på dagis och det är fortfarande lika jävla gott. Syns bara att maggen absolut inte vill samarbeta när jag njutit av en skål, blir så sjukt kass.. men inte hindrar det mig int! 
 
Och min underbara, världens finaste sambo väckte mig i söndags och sa att gröten var färdig. Då hade han klivit upp tidigare än mig och ställt sig och kokat ihop lite gröt så jag kunde vara nöjd. 
Massvis med pussar till dig älsko ♥
 

FIX & DON

Kategori: Allmänt

Nu är jag vaken igen, tog mig någon timmes sömn till innan jag riktigt klev upp. Så nu är jag vaken igen och sitter vid köksbordet och suger på dagens första kopp kaffe. M håller på donar med ett par lampor som vi ska sätta upp ovanför diskbänken, ett par "spottar",  då vi inte har någon lampa där och det är riktigt drygt att te.x stå och diska i mörker. 
 
 
 

A DAY OFF

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig och det tackar jag för! men vaknade klockan 6 endå, av att kanal 6 spelade någon dryg musik iväntan på första programmet och sedan var det kört. Kollade på Vakna med the voice som i vanlig ordning och alldeles nyligen kom M hem från jobbet, sjuk och jävlig. Vet inte riktigt vad han har dragit på sig för något men stackarn mår inte bra iallafall. Så min dag idag går ut på att 
 
- 1. Fixa garderoben 
 
- 2. Ta hand om grabben min
 
- 3. Städa! 
 
 

GULLEGRISEN

Kategori: Allmänt

Nej mina vänner, idag har jag faktiskt varit rätt så duktig när det gäller bloggandet. Det måste jag faktiskt själv erkänna, och ni kommer tillbaka på engång :) Suuuper kul! Men nu är snart andra säsongen av True Blood hemma så ska ta och glo på något avsnitt innan jag tar med mig katten under armen och hälsar på John en sväng. Vet inte riktigt hur många gånger jag har sätt TB nu, sjukt många gånger men är endå riktigt bra. Men har inte kollat på dom senaste säsongerna...men snart så, snart så! 
Gullhjärtat

WARDROBE

Kategori: Allmänt

Jag har fått göra om skrubben till min garderob, och det blev riktigt bra! Det är bara det att jag är så sjukt dålig på att hålla reda på kläderna i den. Tar gärna av kläderna vid sängen när jag ska gå och lägga mig och sedan när jag ska plocka undan kläderna så öppnar jag bara dörren, slänger in kläderna och sedan stänger igen. 
 
Men imorgon ska jag ta mig ann denna uppgift och rensa/städa garderoben! 

UGG'S

Kategori: Allmänt

Måste visa upp mina snygga Uggs som jag köpte för endast 100 riksdaler på Rusta i lördags när jag och M var in och kikade vad Hemlingby's nya affärer hade att erbjuda. Kan säga att jag näst intill bor i dom, inne som ute. Har endast haft dom till macken utomhus hittills! 

MILJARDER RYSNINGAR

Kategori: Allmänt

Jag drog på mig en riktigt snygg outfit och gick till macken med Ida i telefonen. Jag hade mina nya snygga uggs på mig, med ett par matchande rosa kissie braxer och M's stora guns'n'roses tröja! riktigt stiligt. Bor man i Ockelbo då klär man sig efter vädret, så är det! 
 
Både jag och katten höll på få en hjärtattack alldeles nyss. Jag satt och pratade med Nellie i telefonen och känner att det kittlas på knät så jag drar dit handen utan att kolla och sen känner jag att det kryper på handen min, då har jag fått med mig en big ass spindel utifrån med meter långa ben som krålar omkring på min knäskål. Jag drar av ett högt skrik och katten flyger bokstavligttalat ut från vardagsrummet och fasadklättrar sedan vidare in till sovrummet och rullar ihop sig till en boll under sängen, och där ligger hon än. Stackarn.. 
 

DÅ VAR DET MÅNDAG IGEN

Kategori: Allmänt

Tjabba tjena hallå! hur står det till ? - jag har precis kastat i mig lite käk och väntar nu besök, Hanna och Lina ska komma hit och hänga lite när M är borta och jobbar natt så jag slipper känna mig så ensam. Idag gjorde jag en flyttstädning i Sandviken i Björksätra. Det känns så konstigt att vara där, jag gick i högstadiet på Söderskolan just där och har inte varit där sen jag gick ut 9:an! så det var riktigt roligt att få se sig om där igen. Nästan så att jag vill åka och hälsa på lärarna där på skolan. 
 
När jag kom hem satte jag igång med lite matlagning. Hamburgare och pommes med en as god sallad på sidan fick stå på schemat idag. Och jävlar vad gott det var, tänk att jag alltid ska lyckas göra så god mat när inte Martin är hemma.. annars är det alltid han som står för matlagningen då jag är riktigt KASS i köket. 
Tufflan hjälpte såklart med i matlagningen
med M's snygga mekjacka på!
 

TAR IGEN...

Kategori: Allmänt

Jag tar igen lite efter en veckas uppehåll. Tar och slänger in lite bilder från min telebobo! 
 
 

NOVEMBER

Kategori: Allmänt

Ja nu var det ett tag sedan man blogga igen, ca en vecka sedan! Men nu tänkte jag dra igång igen. Vet inte riktigt varför jag inte har bloggat, jag har tagit kort på allting för att jag ska kunna blogga men jag har bara inte tagit tummen i arslet bara. 
 
I veckan har jag jobbat på som vanligt. I helgen var det halloween, men jag var slapp och höll mig hemma. I fredahs vart jag bort bjuden på fest hos Maria men vart inte långvarig. Ringde M vid 12 tiden så han fick komma och hämta mig. Sen igår skulle jag också iväg men hade verkligen ingen ork så jag och min älskade fina sambo myste hela dagen, sedan på kvällen skjutsade in hans mor&far till Läkerol Arena då det var hockeyfesten igår, sedan åkte vi in och hämtade dom på kvällen igen. 
bilder från i fredags