denisegrundstrom.blogg.se

RUN SID, RUN!!!

Kategori: Allmänt

Hahaha, tror jag dör! klockan är halv tre och jag är fortfarande vaken. Skulle precis stänga av True blood och sova så ringde Hanna och sa att jag skulle komma ut på en cigg- sure can do! hon hade två av sina dogs med sig också så dom sprang omkring och härjade på gården och vi fick oss ett riktigt skrattanfall haha. 
 
Nu ska jag slänga på avsnitt två av säsong 1 och somna till. Det ryktas om att det ska bli byfest här nästa helg, haloween party! så imorgon kanske man drar sig in och shoppar till sig en outfit. Siktar nog på vampyr i år igen..blir väldigt inspererad när man glor på TB också. gaaaah! 

I WANNA DO BAD THINGS WITH YOU

Kategori: Allmänt

OLDIES

Kategori: Allmänt

Ida kom på besök och drack lite kaffe och snackade skit, även lilla hunden hade hon med sig! tihi. Efter någon timme kom Towe och hade med sig äppelpaj som hon hade bakat, men hade precis slängt i mig min supergoda bacon röra så var spyfärdig så den får vänta tills imorgon! 
 
Nu är klockan tio över tolv och jag är super trött, men frågan är om jag ska ta och sova i soffan. Det säger jag varje gång med slutar med att jag går in i sovrummet endå. Imorgon kommer M hem vid sju tiden, så då är det mysigare om han kommer och kryper ner med mig i sängen än i soffan. Nej puuh, ska ta och blåsa ut alla miljarder ljus jag har tänt för att få upp värmen i denna satans kalla lägenhet sen ta kattn under armen och bädda ner mig. Har tankat hem True Blood som jag med glädje ska börja kolla om på! gaah, skarsgård♥ - tjena hejsan! 
 
ni får två super gamla bilder som jag nyss hittade när jag scrollade igenom bilddagboken första gången på super länge haha.
 
 
 
 
 
 
 

REDHEAD AGAIN

Kategori: Allmänt

COZY

Kategori: Allmänt

Storstädningen är klar och det känns så underbart skönt! gjorde en riktigt rengöring av badrummet, dvs skrubbade in allt med klorin, lät verka och sen duschade av hela rummet med duschen! grymt, så nu finns det inte en enda skit yta inne på toaletten - till och med skithusborsten gjordes rent! 
 
Nu har jag slagit ner arslet i soffan och tänt lite ljus. Ida är påväg hit för att hänga lite :) Skönt med lite sällskap när Martin jobbar natt. 

HUMOR

Kategori: Allmänt

Jag tar och bloggar "på riktigt" alldeles strax, jag ska sätta igång med städandet nu när jag känner suget. Annars kommer jag aldrig ta mig ann denna storstädning som väntar. Nästan hela förmiddagen har jag scrollat mig igenom lolthatsme.tumblr.com och skrattat till mig tårar!
 

HSH

Kategori: Allmänt

När mamma var här för ett tag sedan hade hon med sig en "inflyttningspresent" eller ska jag säga "renoveringspresent". Som var en väggdekor med orden " Home Sweet Home som jag och M satte upp häromdagen. Nu ska jag bara hitta en riktigt snygg ljusstake som ska stå framför :) Kommer bli super snyggt! 
 

TV-MYS

Kategori: Allmänt

Åh herregud vad skönt jag har slagit ner arslet i soffan nu! Efter att ha busat en hel del med Tindra så är jag nu helt utmattad. Barn suger musten ur en alltså, får vänta en bra tag innan man avlar av sig själv! 
 

Hur som haver så sitter jag och M och väntar på Erik och Mackan som börjar på tv:n klockan 21.00. Egentligen skulle "gänget" samlas hemma hos Åkessons men varken jag eller M har orken till att ens gå till kylen och hämta colan.. åh fyfan vad gott det hade varit med ett stort j*vla glas men iskall cola!!! måste finna orken. 
 

24 OKTOBER

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma och har Skogh, Carro och lill Tindra på besök över en kopp te/kaffe. M jobbar ännu men kommer nog hem om ca en timme. Då ska vi ta och laga lite käk sen ska jag knalla över till Hanna och Marcus på en kopp kaffe och kanske lite gitarrlir :) 
 
En liten and (?) som vela komma in  på c2 när jag var där och köpte mitt vardagliga kaffe
 
 

FISDENISE

Kategori: Allmänt

Morrnmorrn! :)
Sitter och sveper det sista av min fisljumna kaffe som jag köpt med mig från pressbyrån som i vanlig ordning. Har städat i ca i timme och 40 min så nu tar jag en liten bloggbreak :) 
Har suttit och funderat över piercingarna och jag ska fan stoppa i dom igen! - japp, så får det bli! gash vad jag har saknat dom. Imorgon är det löning, som jag har längtat. Kylskåpet är tomt så det behövs verkligen fyllas på - åh jag älskar mat. Speciellt baconröra det har jag och M levt på i två dagar nu och det får även stå för middag ikväll - to die for! 

SKA JAG? SKA JAG INTE?...

Kategori: Allmänt

Hejsan! 
Sitter hemma och väntar på att M ska komma hem från tippen så han kan göra mat åt ma! - det är han som står för matlagning i det här hushållet. 
 
Idag har det gått bra att jobba iallafall, hamnade ute i torsåker på en flyttstädning sen i sandviken på ett backjobb. 
Mötte upp Martin och Skogh vid stationen och sen gick vi och handlade i detta assköna väder, dock lite kallt! 
 
En sak som slog mig häromdagen är om jag ska ta och stoppa i mina piercingar igen, saknar dom som fan titt och tätt och nu är det riktigt illa. Ja så får det nog bli, vill jag inte ha dom tar jag bara ut dom ;) 
är även bra sugen på att färga manen röd igen, bara det att man måste hålla på dona med den så jävligt då! såfall får det bli en mörkare nyans

DÅ ÄR MAN TILLBAKA EFTER HELGEN

Kategori: Allmänt

Godmorgon läsare! 
Ursäkta för den riktigt kassa uppdateringen i helgen. Igår började på inlägget på mobilen men tänkte sen att jag skulle fortsätta på datorn men det vart aldrig så. Kan säga lite snabbt att i fredags vart det fest, som jag ångrade rätt så starkt i förrgår och som jag fortfarande hade ångest över igår. Så nej, nu får det var lugn.. ( fast det har jag sagt de tre senaste helger också iof..) 
Hur som haver så är det måndag idag och det var söndag igår . jajjemen, tro det eller ej så var det söndag igår och gubben min började jobba vid halv fyra tiden, så när han hade lämnat byggnade kallade jag hit towe så hon fick kolla på snyft film med mig och äta Toffifee! 
 
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv, då kommer Lisa och plockar upp mig också far vi till Sandviken där en flyttstädning väntar! - skönt att vara i Sandviken igen, hatar numera Gävle - uscha! 
dagen efter -
gårdagens smink och M's alldeles förstora kläder! 
u gotta love it ♥

DONKENFRULLE

Kategori: Allmänt

Nu är jag på plats och har slängt i mig en toast i farten och sörrplar nu på kaffet. Var tvungen att köpa en macka då jag inte åt nå mer än frukost både i förrgår och igår..som sagt är riktigt dålig på att äta och det ska det bli ändring! 
 

Sitter och lyssnar på Petter som gästar Mix Megapol denna morgon :) 

HANNIE

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Sitter på bussen med Hanna påväg in till jobbet och hon ska till skolan. Idag är det en kortdag, slutar 12 så tar 12.10 tåget hem :) innan jag börjar ska jag kuta förbi donken och köpa deras blaskkaffe!

I VÄNTAN PÅ BUSSEN

Kategori: Allmänt

FRIENDO

Kategori: Allmänt

Tjolahopp! sitter på första städningen och ska strax gå till bussen förvatt komma i halvskaplig tid till sista städningen. Det är väldigt tight med tid idag då jag slutar 15 här i södra bomhus och börjar 15 på Gävlestrand, så jag vet inte riktigt hur chefen hade tänkt sig, hade jag haft körkort hade det varit någolunda lugnt men nu måste jag först gå till bussen härifrån ( ca 10 min )- sen ta den ner på stan ( ca 15-20 min)  sen gå från stan till gävlestrand också ca 20 min..så hur jag än gör så kommer jag ju försent! men det får dom ta med da boss! 
 
Jag han med en snabbkaffe med ida iallafall innan hon så snällt skjutsade hit mig :)

TIME TO GO

Kategori: Allmänt

Jag har hunnit klä på mig, dammsugit, druckit två koppar kaffe och glott på tv och strax är det dags att gå, men kom på att jag måste även äta! kom på att ewelina skulle ut till ockelbo idag så får se när hon hade tänkt åka såfall tar vi samma tåg :) jag uppdaterar igen när jag är på jobbet! Puss ♥

IT'S ALL ABOUT WORK

Kategori: Allmänt

Godmorgon torsdag! :)
Nu ör det snart helg igen och det är jag väldigt tacksam för då jag börjar blibtrött på den hör veckan! fast helgen längtar jag endå inte till så mycket, hade velat spendera litebtid med M då han jobbar väldigt mycket nu för tiden ( vilketbär jätte bra! men man saknar att spendera lite tid med honom..) 
och även i helgen..han skulle ha varit ledig imorgon men ska jobba endå..jaja what ever...
 
Nu sitter jag iallafall och dricker mitt morgonkaffe och myser lite med misse. Ställde klckan på åtta och klev precis upp nör M kom innanför dörren från jobbet men han drog lika snabbt då han skulle greja någonting på bilen. Jag ska ta halv tolv tåget till stan och jobba i fem timmar - awesome. 

ONSDAGSMYS

Kategori: Allmänt

Godkväll peeps! 
Idag vart det inte mycket uppdatering, lika bra det kanske för har jobbat hela dagen. Från åtta till fem..hualigen - men kommer ha en fin lön å köpa klappar för ;) Efter jobbet åkte jag hem till ewelina och hängde där innan vi åkte vidare till Ida och fira henne i efterskott och blev bjuden på kaffe och bulla :) 
Tänkte först sova i Gävle men sen fick jag sån hemlängtat ( fast sambon min jobbar natt...) men snart kommer Hanna på beslk så vi ska väl ligga på varsin sida av soffan och kolla Erik och Mackan som börjar nu sen klockan 22 är det ink master sverige så ikväll är vi bänkad! 

TUFFLAN, DET ÄR BARA ATT BÖRJA TRÄNA!

Kategori: Allmänt

HAHAHA! detta ska jag lära min katt :D 
 

MOR, KÄRA MOR

Kategori: Allmänt

Hej på er! jag kom nyligen hem ifrån jobbet, var först på en hemstädning hos en av mina kunder i sätra, sen fick jag åka på en flyttstädning med en kollega, men han inte klart där innan jag fick åka och rycka in hos Ida och Lisa i ett hus i Sandviken. Så det var väldigt bekvämt att ta sig hem idag - åka bil med Lisa som också bor i Ockelbo :) 
 
Nu har jag lagt mig raklång i soffan och här tänkte jag ligga ett tag till, karl är och tvättar bilen hos sina föräldrar så kan rullar väl in vilket sekund som helst antar jag :) - nej nu ska jag ta mig en eftermiddagskaffe. Towe kommer nog förbi idag också. 
Justja, lunchade med min otroligt snygga mor idag också  ♥
 

CHILLIN'

Kategori: Allmänt

MOVIENIGHT

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan. Towe har nyligen dragit och jag har precis klivit ur duschen, nu ligger jag och glor på dvärgar på tv:n. Tidigare storstädade jag ju så nu är golven rena och allt är dammat!
Jag och towis kollade på "Love and other drugs" två timmar lång rulle med riktigt rolig/bra! :) jag har ringt och sagt godnatt till min älskade Martin och det blåser upp till storm hör bara för att jag sover ensam :(
Nej godnatt folks, imorgon väntar en ny jobbdag sedan lite uppvaktandevför Ida som fyller år :)

ADDICTED TO YOU BABY

Kategori: Allmänt

Kom hem ifrån jobbet för ca en timma sedan och har hunnit kasta i mig lite käk och pussats med M innan han skulle åka till jobbet igen. Vi jobbet i skift här hemma kan man säga!
Just nu går jag lös med städandet, har dammsugit nu och ska sätta igång med att torka lite lister och dörrar sedan torka golven. Om ett tag kommer Towe också så ska väl slänga oss i soffan till någon schysst rulle! lägger in bilder snart, medans får ni en aaas härlig låt som går i repeat här hemma - taggad till tusen!!!
 

- MIN, BARA MIN!

Kategori: Allmänt

Sitter här i min ensamhet och scrollar igenom facebook. Hanna kanske skulle komma förbi strax! Har laddat ner en snyfft film som jag hade tänkt glo på medans M jobbar, för det lär jag väl inte få kolla på när han är hemma - One day heter den. 
 
Ska ta in kudde och täcke in till soffan och sova här inatt, det känns mycket bättre å sova här när grabben inte är hemma. Det känns inte lika ensamt på nå vis. Imorgon väntas flyttstädning i Sandviken :) kul å vara där för engångsskull. 
 

Jag måste bara få säga att jag älskar min karl så otroligt mycket! han är så sjukt underbar så det går inte att beskriva med ord. Jag blir mer och mer kär för varje dag som går, jag trodde inte det var möjligt - men tydligen. Nej jag blir nästa lite blöt i ögonen när jag tänker på honom, och att han faktiskt är MIN och ingen annans. Att just JAG har fått turen och leva med honom. Jag är väldigt lyckligt lottad!♥
 

SLOW

Kategori: Allmänt

Ojoj idag är vi seg. Jag och M har legat och sovit på soffan hela dagen och han har precis åkt till jobbet nu. Jag äter mig mätt på Marabou cookies och har tagit plats ibsoffan framför Burlesque. Min dator funkar, jag som trodde den var sönder! - grymt :)

FRUKOST

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) 
Jag och Martin vaknadr samtidgt för en timme sen ungefär här i soffan..vi blev kvar här haha! Nu håller vi på slänger i oss lite frukost och kollar på Rambo 2. Halv tolv är det repris från X-factor igår som jag missade så det ska jag se :)

RAMBO

Kategori: Allmänt

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag somnar. Martin och han vänner kom in till Gävle och hämtade mig - snällt! nu ligger jag och kollar på film, Rambo visas der ikväll. Martin har redan somnat, stackarn hade huvudvärk så det tog inte många minuter  
Gud vad jag älskar den karln, helt otroligt. Nu har vi fått hem vårat internet också så vi är väldigt nöjda :) 

DOWN TOWN

Kategori: Allmänt

Har slutat för dagen för två timmar sedan men tänkte stanna i gävle ett tag idag och hänga med brudarna lite. Jag är nu hemma hos ewe med ida och fläskar i soffan och dricker kaffe. Grabbarna skullevta sig in till Hävle lite senare för att möjligtvis gadda sig! :) så åker med dom hem, om intr annat tar jag 19 tåget. Ölandet är i fullrulle hemma så frid blir det väl inte..
Jag fick en ny kaffemugg nör jag var förbi ewes praktik också! tackatack :)

MORGONKAFFE PÅ HAKKEGÅRD

Kategori: Allmänt

Goddagens :)
Jag är på min första städning just nu, har dammsugit i en timme märkte jag så nu får jag lägga i ett kol. Ida kommer och plockar upp mig när jag är färdig hör då jag inte börjar förens 13 sen i Hagaström och slutar 15 och då tänkte jag och ida åka och våldgästa Nellie och se om hon har nå roligt att erbjuda oss en fredag som denne. Sitter och funderar på vad som hönder idag, antingen är det röj eller så är det soffhäng. Eftersom jag inte är ett dugg sugen på att dricka så blir det nog soffhäng, men kanske någon annanstans. Ska höra med Hanna vad hon har för sig ikväll :) 
 
Hur som haver så åkte jag med Ewelina in idag till Gävle. Vi stanna på hakke och köpte oss en kaffe och tog morgonciggen innan vi for vidare! nu vill jag bara ta det där förbannade körkortet så man slipper pendla, det är det mest irriterande jag har gjort i mitt liv tror jag. Att åka det där förbannade tåget varje dag. Nej usch, nu vet jag vad jag ska göra när jag kommer hem - plugga körkortsteori! 
 

KOMPISHÄNG

Kategori: Allmänt

Nu har Martin kommit hem ifrån jobbet och jag har storstädat lägenheten. Även fönstrena är putsade så nu kan man slappna av för en sekund. Ska väl börja med mat snart, fast det ryktas om att jocke ska bjuda på atalanta ! ;) 

BACON, BACON, BACON!

Kategori: Allmänt

Carro kom hit på förmiddagen och hängde lite med mig i soffan, sen lagade vi lite lunch - bacon & spagetti. Nu har vi varit och hämtat Christoffer och vi sitter nu hör och dricker lite kaffe. Jag ska ta och kolla hur det ser ut med tvättid, skulle behöva tvätta lite :) 

PICS

Kategori: Allmänt

HOME

Kategori: Allmänt

Godmorgon! idag skulle jag ha jobbat men blev hemma då jag satt på muggen hela morgonen så jag till och med missade tåget. Jag är inte världens bästa på att äta, igår åt jag en öiten portion spagetti och köttfärsås och innan det hade jag bara käkat frukost och en handburgare på två dagar så när magen väl får mat i magen får den en chock, antar att det är så iallafall för nu mår jag genast mycket bättre. Ligger i soffan med täcke och kudde och kollar på nyhetsmorgon och dricker lite kaffe och det fårbjag faktiskt behålla. Martin sa att han skulle "hålla sig undan" så får väl inte se honom på ett bra tag nu antar jag..

INVIGNING AV SOFFAN

Kategori: Allmänt

Gokväll! :) jag sitter hemma med soffan full av folk. Erik och Mackan är på tv:n och grabbarna tar en kvällsöl/kaffe. Ewelina och Jocke var här tidigare också men drog alldeles nyss så nu är vi bara 7 st här! haha. 
 
Har bara slappat i soffan sen jag kom hem och här blir jag kvar tills det är läggdags! 

GO AWAY YOU STUPID GHOST!

Kategori: Allmänt

Hallå, försökte blogga tidigare men eftersom jag har Telenor därav sveriges sämsta täckning så gick det inte..men nu verkar det hålla i sig! :) jag ör alldeles strax klar med min städning, ska bara putsa lite speglar sen är halva min jobbdag slut. Nästa städning börjar ett så jag funderar på vad jag ska göra tills dess. Jag ska träffa Nellie nör jag har slutat iallafall men innan vet jag inte. Jag sätter mig väl på c2 själv som i vanlig ordning. Måste bara berätta att jag halvt sket på mig alldeles nyss, jag stod och torkade golvet i kundens sovrum och där har dom små walkitalkies som dom har till barnen så blrjar det spraka i den där så jag tar mitt och går ut därifrån ( jag är livräddför "spöken") sen när jag är påväg ut därifrån då är det någon som sätter igång och prata så jag kutar nu för fulla muggar bort ifrån det där rummet och ringer martin som låg och sov ♥ men sen lista jag ut att det var bygggrabbarna utanför som måste ha kommit in på samma kanal..men jävlar i min låda vad jag fes ner mig!! 

MOT JOBBET

Kategori: Allmänt

Godmorgon! :) Sitter i soffan och väntar på att klockan ska ticka. Skavta bussen till gävle med hanna denna morgon! trevligt :)
bloggar mer nör jag kommer till gävle!  

THANK YOU FOLKS

Kategori: Allmänt

Nu har Hanna precis gått hem och jag har lagt mig i en tom säng och ska somna med discovery på som vanligt. Innan Hanna kom aå åkte jag och sola med Carro 25 minuter så nu har man bättra på färgen lite :) 
Tack och godnatt för idag, imorgon väntas två hemstädningar på jobbet.

NYA SOFFAN ÄR HEMMA

Kategori: Allmänt

Åh nu har jag äntligen slagit mig ner i nya soffan och har kisse sovandes på min mage! pontus, skogh och carro var hit och hjälpte till så det tackar vi för :) dom hade skickat med fel skruvar och ritning så martin älskling fick åka tillbaka till valbo och hämta dom riktiga! som plåster på såret för det fick han med sig en jätte fin ljuslykta och ett textilbortagningsmedel så det var ju bra! 
 
Nu ska jag kasta i mig något och sedan invänta carro som ska åka och sola med mig, sen ska jag ringa hit lite vänner som får komma och checja in nya soffan! den är så stor så jag vet inte vart jag ska sitta haha! nu skulle jag haft karln min hemma bara, men han jobbar natt så han ser jag inte förens imorgon kväll :( 

DAGENS LUNCH

Kategori: Allmänt

Hej på er ! :)
jag har precis slutat för dagen och sitter i bilen mot Ockelbo :) Martin ringde tidigare och sa att soffan hade kommit så ska hem och kika på den nu. Idag hade vi en flyttstädning i sandviken som gick väldigt fort! 

DINNERS

Kategori: Allmänt

Tjao! sitter på Gävlebro och lunchar med brudarna, Lisa och Ida :) vi håller på städar ett hus på över 200 kvm så där blir vi kvar ett tag till! igår hade jag det mysigt med Hanna på kvällen till en skräckfilm innan det vart sovdags. Soffan kommer antingen idag eller imorgon, men jag hoppas på idag! hoppas hoppas hoppas!!! 
 
Nu ska vi åka och fortsätta så vi blir färdig innan midnatt! 

HURTIG DAG

Kategori: Allmänt

Idag är vi igång! jävlar i min låda. Jag har varit vaken sen 7 och har varit nästan i fullrulle sen dess.. låg och drog med mig M som kom hem halv nio ungefär och sen käkade vi frulle - ägg och bacon! omnom. Strax därpå kom Towe och vi drack en kopp kaffe innan vi drog på oss träningskläderna och begav oss ut. 5 kilometer på 40 minuter är en helt okej runda, sen sola vi 25 minuter på det också. Imorgon väntar samma runda. Kanske blir samma runda ikväll igen för jag ska träffa Hanna och motionera lite med henne å då hon har tagit en två dagars och kommer nog behöva bli av med lite kalorier (skämtosido) ;) haha.
fläsket börjar faktiskt sina runt maggisen nu, känns förjävla bra! blir mer och mer motiverad på att träna, speciellt om man faktiskt SER resultat! men dock så försvinner ju boobsen också, men har alltid levt med små titts så det lär väl inte gör någon skillnad om dom bli ännu mindre... 
 
Nu står Towe och lagar mat medans jag dricker mitt kaffe som jag nyss micrat sen imorse. Ska ta och städa lite sen i fredags då grabben hade fest sen kasta mig i duschen. Får se om jag kanske drar förbi Åkessons och fortsätter min städning där då det var en efterfest där igår! jag brukar vara den som man ringer in när man behöver städat - så länge det bjuds på kaffe och bulla så är inte jag omöjlig :)
 

HÖST

Kategori: Allmänt

åh vad bra jag stavade i inlägget innan..men bloggar från telefonen nu för tiden då min dator inte funkar och vårat internet har inte kommit. Men när Martin inte jobbar så är hans dator hemma och då brukar jag knycka den! :) 
 
Han har varit borta och jobbat sen igår vid fyra tiden men kommer nog nu nör som helst. Men jag ska nog ta och göra mig en riktig brakfrukost med yoghurt, bröd, te, vitaminer, juice ja allt sånt där gott! :) 

FÖRBANNADE MIGRÄN!

Kategori: Allmänt

Här var det dörr aom vanligt under helgerna. 
Men kan säga att igår låg jag i migrän/näringsbrist hela dagen, klarade inte ens av att kliva upp och gå på toa. Det slog mig att det var nästan tre dagar sedan jag käkade och full rulle på det. I förrgår jobbade ju jag till tolv, sen hem och handlade lite sen knöt jag om tilltränibgskläder och gick ut och powerwalkade 5 kilometer. När jag väl var hemma bytte jag om och gick och solade och träffade towe som var påväg hem från sitt jobb, väl hemma igen började jag storstäda, vill säga dammsuga, torka alla golv fixa allt som ska fixasoch sedab blrjade det ramla in  folk då martin hade styrt fest. Jaja, det var bara att göra sig i ordning men jag fick inte i mig mer än två cider innan min kropp sa ifrån, jag fick ont i huvdet och hade ribtigt svårt att hålla ögo en öppna! så allt folk försvann och jag gick och la mig och hä
r har jag legat sen i fredags kväll!
 
Så snälla Towe kom och lagade mat till mig och gav mig värktabletter igår då jag inte ens kom ur sängen. Men efter lite mat i magen och värkisar och en riktigt underbar vän så vart jag genast bättre. Idagr det tänkt att jag ska motionera lite igen, men ska äta riktigt både före och efter!!

SVETTLANA

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen hemma och har hunnit varit förbi ica en sväng och handlade bla. kattmat på flera kilo och mjölk så det var en rikigt dryg påse att bära hela vägen! 
Nu ska jag kasta i mig något å äta sen ta och knyta skorna och göra mig redo för en pw :) 
dock sitter jag förtillfället i soffan och knölar i mig en marabou och dricker pepsi! men det gör jag ENDAST för att då måste jag ut och gå!  ;)

KORT JOBBDAG

Kategori: Allmänt

Igår var det en riktigt trevlig dag!'jobbet gick superbra och när jag klev av tåget hemma i Ockelbo kom Carro och Skogh och hämta mig, och med sig i bilen hade dom Martina som är min bästa barndomsvän. Vi satt ihop dag in och dag ut och jag har inte umgåtts med henne sen skolavslutningen i  nian typ (tror jag..svagt minne!) så det var riktigt roligt att träffa dom båda :) vi stack ut och sladda lite med carros röda fara sen hängde vi hos mig och drack kaffe och lyssnade på nostalgimusik! får se om man kanske ska ut och slira lite med dom på lördag i sandviken, Martin ska endå jobba natt! 
Nu sitter jag hos min första och enda kund för idag! jajjemen ni läste rätt, idag slutar jag 12 så ska ta 12.35 tåget hem och ut på lite ärenden på engång, b.la handla sen knyta mina nya springskor (som jag fortfarande inte har visat bild på) och ta en prommenix och sedan gå och sola! kanske kolla vad Towe gör också :) ♥ 

MORGONMYS MED MITT ♥

Kategori: Allmänt

Godmorgon Torsdag! :) 
Idag har jag sovmorgon till tolv, så tar halvtolv tåget in. Ställde klockan på nio imorde men vaknade runt halv så låg och myste med M innan det var dags att kliva upp. Han är ledig idag han så vi käkade lite frulle tillsammans (för engångsskull) och jag ska börja göra mig i ordning nu. 

SLINGTIME

Kategori: Allmänt

Fick med mig två par skor hem och en hårfärg som towe just nu håller på slänger i. Eller hon petar slingor för fullt! Visar skorna strax! Tog en kaffe med Nellie också innan tåget gick 19.10.
 

"FLICKAN MED DEN SCHYSST FRIPPAN"

Kategori: Allmänt

Ja då var det onsdag igen och jag är på min onsdagsstädning som jag har en gång varje vecka. Åt en riktig brakfrukost innan jag startade dagen. Sminkade mig och fixade håret som känns helt onödigt nu då jag endå ser ut som ett skatbo i huvve då det är så fuktigt ute när jag går till tåget. Väl i Gävle sprang jag förbi pressbyrån och köpte mig den största kaffen dom har som jag sitter och sveper nu i hopp om att jag ska piggna till. Har först denna städning 8-12 sen 13-15 i stigslund, efter det ska jag möta upp pappas fru Hanna för att gå och test/köpa ett par vettiga skor som man kan jobba i, springa i (vilket aldrig lär hända..men det lät förjävla bra) och gå i :) så kommer jag hem med ett par idag så ska jag inviga dom runt Ockelbo ikväll..kanske drar med mig karln också så han får röra sig lite å :))

HAIR

Kategori: Allmänt

Håret bara växer och växer, tyckte det var nyss jag klippte page!
 

TRASIGA KNÄN

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen med datorn i knät och katten på sidan och x-factor är på på tv:n. När jag kom hem ifrån jobbet så slängde jag i mig en macka sen knalla jag iväg till solariet med Towe och solade i 20 minuter, guuuuud så skönt det var! var alldeles för längesen jag solade och det ska de bli ändringar på. Hatar att vara blek och äcklig när det är såhär grått och trist ute. 
 
Ska ta och hänga in min rentvätt i garderoben som fortfarande ligger i tvättpåsen (martin börjar klaga alldeles för mycket nu...) sen ta en dusch och byta sängkläder och gosa ner mig med karln min framför en film. 
Idag putsade vi en jäkla massa fönster och det resulterade i att mina ben/knän är alldeles trasiga! ena knät är alldeles svullet 

DRAGON GATE

Kategori: Allmänt

Tjaaa! Nu är jag och Ida påväg hem efter att ha putsat 152 fönster i Tobo, en bit utanför Tierp vad jag förstår. Knäna är alldeles traskig efter att ha suttit på knä i fönsterbrädorna och i armen har jag fortfarande mjölksyra. 
 
Nu ska jag ta 16 tåget och och kramas lite med grabben och rinta över Towis på en kopp kaffe :) juuuste!!! i April ska jag och Towe till Sthlm till globen och se Justin Bieber :D  tror jag döör! har ni inte sätt hans film så gör det. Helt otroligt hur en kille kan komma så långt, så fort och vara så liten! ♡ 

COME ON...NOT ANOTHER IDIOT!

Kategori: Allmänt

Efter att ha suttit på c2 i över en timme själv så sitter jag nu äntligen på tåget påväg hem. Hinner träffa Martin en snabbis innan han åker iväg till jobbet vid fyra tiden. Han kom hem ifrån Tyskland inatt vid halv tre tiden, så har inte sätt honom sen lördag kväll. Min fina sambo, älskar han så otroligt mycket ♡ det finaste jag har! 
 
tänk att man alltid hamnar med idioter på tåget! killen framför sitter med hörlurar i öronen och har högsång för oss andra på tåget
 
 

NU INVÄNTAR VI SOFFAN

Kategori: Allmänt

Oj hör varvdet dött från min sida! sorry att jag har varit så dålig på uppdatera...
Just nu sitter jag på c2 i min ensamhet och dricker en kopp kaffe och väntar på 14.10 tåget som ska ta mig hem till Ockelbo. Idag har jag bara jobbar 4 timnar, skönt för mig men mindre roligt när lönen kommer. 
Det är rätt så mycketvsom har hänt sen jag bloggade..rummet är färdigt, jag har hunnit vart på Heartbreak med Towe och legat bakfull en hel dag. En ny väska är inköpt och ett par supermysiga tofflor som jag visar senare när jag sitter vid en dator.
här ser ni en bild på hur det vart! mamma sabatt tapeten ser lite blå ut på kort och jag kan faktiskt hålla med där lite..men den är svart/grå :) tar bättre bild när jag kommer hem!